CRBL, dus de urgenţă la spital după un accident de motocicletă în Hunedoara

Cunoscutul muzician CRBL a fost dus de urgență la spital duminică seară după ce a fost implicat într-un accident auto la Hațeg, în Hunedoara. Acesta a  intrat într-o depășire periculoasă, fiind pe motocicletă. 

CRBL a fost implicat, duminică, într-un accident rutier în oraşul Haţeg din judeţul Hunedoara, în timp ce se afla pe o motocicletă. El a depăşit neregulamentar o coloană de maşini, apoi s-a izbit de o autoutilitară din faţa sa.

„La data de 06 august 2023, ora 13:19, un bărbat în vârstă de 45 de  ani, din oraşul Pantelimon, judeţul Ilfov, în timp ce se deplasa cu o motocicletă pe strada Horea din oraşul Haţeg, având direcţia de mers Caransebeş spre Haţeg, la intersecţia cu strada  Dr. Victor Babeş, s-ar fi angajat în depăşirea neregulamentară  a unei coloane de maşini aflate în  aşteptare, încălcând marcajul longitudinal continuu intrând în coliziune cu o autoutilitară, condusă de către un bărbat în vârstă de 46 de ani, din municipiul Caransebeş, judeţul  Caraş-Severin, care se deplasa în faţa  sa şi care a efectuat manevra virajului la stânga pentru a pătrunde pe strada Victor Babeş”, a transmis IPJ Hunedoara.

Potrivit unor surse din cadrul anchetatorilor motociclistul este cunoscutul interpret CRBL.

În urma accidentului, CRBL a fost rănit, fiind preluat şi transportat de către un echipaj medical la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.  

Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă.

Galerie foto



Vizualizări: 2,155

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: