CSM Târgu Jiu, pe locul 2 în Grupa 5 la junioare U 18

Sala Sporturilor din Târgu Jiu a găzduit în acest weekend meciurile din Grupa 5, din cadrul Turneului 3 din Campionatul Naţional rezervat junioarelor U18. Junioarele CSM Târgu Jiu s-au clasat pe locul doi la acest turneu la care au mai luat parte încă trei echipe.

La turneul de la Târgu Jiu au participat pe lângă echipa gazdă, CSM Târgu Jiu, şi formaţiile LPS Viitorul Piteşti, CSM Miercurea Ciuc şi CS Olimpia Bucureşti. Echipa de baschet feminin U18 a CSM Târgu Jiu a încheiat turneul pe locul 2, după ce duminică, 28 noiembrie, a pierdut confruntarea cu CS Olimpia Bucureşti, scor 40-60.

Gorjencele au început în forţă turneul de la Târgu Jiu şi s-au impus fără probleme în confruntarea cu CSM Miercurea Ciuc, scor 68-26. A urmat apoi o nouă victorie categorică pentru CSM Târgu Jiu. Echipa pregătită de profesorul Toma Popescu s-a impus net şi în cel de al doilea meci al zilei de sâmbătă, împotriva echipei LPS Viitorul Piteşti, scor 87-25. Confruntarea de duminică, cu CS Olimpia Bucureşti, a fost o adevărată finală pentru primul loc în grupă. Elevele lui Toma Popescu au jucat o mare parte din meci de la egal la egal cu gruparea bucureşteană, campioana ultimelor sezoane la acest nivel. În cele din urmă, bucureştencele s-au impus cu 60-40.

Echipa CSM Târgu Jiu le-a avut în componenţă pe: Bianca Bodescu, Ana Encescu, Giulia Lungescu, Ştefania Ghimbășanu, Ștefania Buju, Ada Moescu, Daria Berca, Carla Surcel, Bianca Nica, Casiana Spineanu, Teodora Țîrcă, Ştefania Ardereanu şi Miruna Rădescu.

CLASAMENT Grupa 5

1.      CS Olimpia Bucureşti          3/0    6

2.      CSM Targu Jiu 2/1    5

3.      CSM VSKC Miercurea Ciuc         1/2    4

4.      LPS Viitorul Piteşti      0/3    3

Vizualizări: 888

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: