Cum alegi corect mobilă pentru spațiul din balcon

Balconul este acea încăpere care de multe ori este ignorată, fiind aglomerat cu lucruri dispensabile sau mai puțin utilizate. Totuşi acesta poate fi transformat cu uşurinţă într-un spaţiu utili, de relaxare.

Mobila pentru balcon - secretul unui spaţiu bine optimizat

Mobila pentru balcon contribuie la eficientizarea întregului spaţiu. Câteva rafturi inteligent montate şi un dulap cu spaţiu generos pentru depozitare pot fi elementele cheie care te ajuta să organizezi perfect zona balconului. Odată ce ai făcut acest pas, şi ai montat corpurile adecvate, poţi începe să cauţi corpuri care te ajută să creezi un ambient primitor.

Mese, scaune şi fotolii - exploatează toate opţiunile

Dacă ai un balcon închis, ai variante numeroase, neexistând constrângerea legată de condiţii climatice. Poţi integra mese şi scaune minimaliste, potrivite pentru servirea prânzului sau pentru un brunch de seară. Balconul poate deveni zona de servire a gustărilor având un spațiu pus în valoare de astfel de corpuri. Te poți orienta către piesele tradiționale realizate din lemn sau tapițate sau poţi alege modele realizate din metal şi sticlă ori fier forjat. Astfel de elemente sunt şi eficiente, şi estetice şi îmbunătăţesc designul creand omogenitate. Pentru a creiona un ambient liniștit, calm, poţi integra plante verzi şi decoraţiuni pentru balcon. O floare în ghiveci sau o lumânare parfumată sunt accesorii ce aduc armonie. 

Dacă vorbim de balcoane deschise, clar spunem mobilier specializat, corpuri realizate din materiale rezistente, tratate cu soluţii speciale care rezistă intemperiilor. Te poţi orienta către scaune și fotolii cu design exotic. Vei avea propriul tău colț oriental. Modele din bambus şi ratan sunt soluţii potrivite care ajută la creionarea stilului. Statueta din jad şi beţişoarele parfumate sunt accesoriile care aduc personalitate. 

Fotoliu pentru balcon - un ambient minimalist, dar cald

Un fotoliu balcon este soluţia pentru un spaţiu nu foarte mare, dar care se doreşte a fii primitor. Un corp confortabil şi o floare în ghiveci pot crea o zonă perfectă pentru relaxare. Fie că doreşti să citeşti câteva pagini din cartea preferată sau să serveşti o răcoritoare după o zi obositoare un balcon cu design minimalist este soluţia potrivită. 

Vizualizări: 1,036

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Gospodar:

Citește și: