Cum se pregătesc saloanele din Târgu-Jiu pentru marea deschidere

Saloanele de înfrumusețare din Târgu-Jiu se pregătesc pentru marea deschidere. Se face curățenie, se dezinfectează încăperile și se pun la punct ultimele detalii legate de modul în care se va desfășura activitatea după data de 15 ani. Momentul a fost mult așteptat de clientele care s-au îngrămădit pentru a-și face programări.

Timp de două luni, saloanele de înfrumusețare și frizeriile au avut activitatea suspendată. De vineri vor putea să aibă clienți, dar numai în anumite condiții care au fost făcute deja cunoscute și mediatizate de cei care dețin saloane. ”Dragi cliente, între programări se va respecta o pauză de 30 minute pentru aerisirea încăperii, sterilizarea instrumentarului și dezinfectarea suprafețelor de lucru. Așadar, vă puteți programa liniștite pentru că vom respecta cu strictețe normele impuse pentru a nu răspândi virusul”, a precizat stilista Gabriela Safta pe pagina de facebook.

Chiar dacă clientele au început deja să sune pentru programări, situația va fi puțin diferită, iar numărul clientelor care vor intra în salon va fi mai mic. Vestea bună este că prețurile nu vor crește, deși cheltuielile saloanelor au crescut. ”Din păcate, atâta timp cât există riscul cu răspândirea virusului, nu voi executa mai mult de 2 programări pe zi. Fiecare clientă care se prezintă în salon are obligația să poarte masca de protecție de unică folosință și mănuși. Dezinfectant, halat de unică folosință și restul vor fi puse la dispoziție de către mine. Chiar dacă cheltuielile mele au crescut datorită faptului că s-au dublat sau chiar s-au triplat costurile consumabilelor folosite (mănuși, măști chirurgicale, halate de unică folosință, bonete dezinfectanți, sterilizanți și chiar pigmenți, vă anunț că prețurile la micropigmentare vor rămâne aceleași, cel puțin deocamdată”, a precizat pe pagina de facebook Ely Surcel.

Târgujiencele au luat cu asalt saloanele pentru programări și cu greu au reușit să găsească locuri libere. ”Cum am aflat că se deschid saloanele, deja am început să sun pentru programări. A fost destul de greu să găsesc. Am găsit locuri libere și la sfârșitul lunii iulie, pentru că fetele au tot sunat din timp să se treacă pe liste să fie sigure că prind loc după două luni la unghi, la epilat, la pensat”, a precizat clienta unui salon din Târgu-Jiu.

Vizualizări: 1,551

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: