Deputat: Nu voi pune niciodată ștampila pe un buletin de vot într-o căsuță în care apare sigla PSD

Deputatul Dan Vîlceanu nu va vota la europarlamentare. Acesta spune că nu poate pune ștampila pe o căsuță în care apare PSD.

”Este evident că nu voi pune niciodată ștampila pe un buletin de vot într-o căsuță în care apare sigla PSD. Nu o să votez nici alt partid, dar nu pot să merg să votez la europarlamentare. Nu am cum să fac asta. O să-mi votez colegii candidați la locale. Pentru candidații Partidului Național Liberal mă voi implica oriunde în țară”, a spus Dan Vîlceanu pentru Radio Infinit.

Fostul ministru crede că PSD a avut cel mai mult de câștigat în urma acestei alianțe: ”Noi am pierdut deja aproximativ 300 de primari și nici măcar n-am intrat în campanie electorală. Eu o să fac un studiu cu privire la modul în care a afectat această alianță Partidul Național Liberal. Câți primari au trecut la PSD, câți alți primari nu mai candidează din alte motive. Mă interesează să văd cum PSD a fructificat perioada asta de indecizie și de slăbiciune a conducerii Partidul Național Liberal. Nu văd cum România are de câștigat din această alianță”, a mai spus Vîlceanu.

Vizualizări: 2,910

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: