Dragnea, după Ponta în Valea Jiului

La două zile după ce fostul premier Victor Ponta a mers în Valea Jiului pentru a-i susține pe candidații PSD la două primării importante din zonă, marţi ajunge acolo și Liviu Dragnea. Șeful PSD are același scop, să își promoveze oamenii, argumentele sale fiind altele decât cele folosite de Ponta în vizita făcută la sfârșitul săptămânii trecute acolo.

Deputatul de Târgu Jiu și-a asigurat gazdele că știe să facă diferența între Gorj și Hunedoara, o confuzie pe care o fac cei mai mulți dintre bucureșteni. Ponta e acum din nou bucureștean și în acte, iar vorbele sale au fost bine primite de către cei din Valea Jiului, fostul premier asigurându-i pe aceștia că a luptat cât a fost posibil pentru a evita închiderea mineritului în cele două zone, Complexul Energetic Hunedoara fiind anul acesta în insolvență, iar CEO pe pierderi.
„Din păcate, în România, după ce ne apucăm ca la Meșterul Manole să construim, noaptea vine și se dărâmă tot. Și în 2012, când am ajuns prim-ministru, m-am întâlnit cu instituții internaționale și, primul lucru, mi-au zis că trebuie să închidem producția de energie pe cărbune din România. Le-am zis nu, cât sunt eu premier nu o să se întâmple asta. În primul rând, pentru că și Gorjul și Hunedoara nu pot să trăiască fără producerea de energie, dar România nu poate să trăiască fără producția de energie pe cărbune. Guvernul actual, trebuie să înțelegeți că este guvernul celor care vor să ne dea energie din altă țară, nu este al României!”, a spus Ponta la întâlnirea pe care a avut-o la Lupeni cu simpatizanții PSD.

Vizualizări: 343

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: