Ecograf de ultimă generație, adus în Gorj

Municipiul Târgu Jiu face un pas important spre medicina de performanță! O clinică privată, recent deschisă în Gorj, a achiziționat un ecograf, de ultimă generație, destinat investigațiilor medicale din domeniul Cardiologiei. Ecograful poate fi folosit chiar și în cazul copiilor.

Ecograful se numește Philips Affiniti CVx și a fost achiziționat de medicii de la clinica VIENA Medical, situată în municipiul Târgu Jiu. Aceștia afirmă că aparatul este unul dintre cele mai performante ecografe din domeniul Cardiologiei.

 „VIENA Medical împreună cu Medical Device Store se alătură luptei de a îmbunătăți viața oamenilor cu ajutorul inovației tehnologice. Ecograful Philips Affiniti CVx aduce un nivel excepțional de performanță clinică, fiind conceput pentru a face față provocărilor de zi cu zi si conferind încredere in diagnostic prin imaginile clare și măsuraăorile automate. Sistemul poate realiza inclusiv ecocardiografie de stres prin intermediul căreia se identifica rapid și sigur starea de sănătate a inimii. Se adresează chiar și micilor pacienți, prin posibilitatea de a realiza ecografii pediatrice.”, au transmis reprezentanții clinicii.

Datele arată că bolile cardiovasculare reprezintă una din principalele cauze de deces în ţara noastră, iar aproximativ 10%-20% dintre cazuri sunt incorect diagnosticate din cauza unei tehnologii inadecvate.

Vizualizări: 3,520

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sănătate:

Citește și: