Eşec în prima deplasare, speranţe pentru meciul următor

Pandurii a pierdut sâmbătă în deplasarea de la CS Baloteşti, cu scorul de 2-1. Gazdele au deschis scorul în min. 10, prin Vasile Mihai, gorjenii egalând peste doar trei minute prin Philippe Nsiah. Ultimul gol a fost marcat de CS Baloteşti în min. 30, prin Alexandru Stoica.

Jucătorii de la Pandurii au abordat cu optimism meciul de la Baloteşti, sperând într-o victorie. Nu a fost să fie, deşi s-au marcat trei goluri, toate în primele 30 de minte. Jucătorii lui Adrian Bogoi au cedat cu 2-1 în întâlnirea cu CS Baloteşti.

Gazdele au deschis scorul prin Vasile Mihai, cu o reluare din careul mare (min. 10, 1-0), apoi gorjenii au replicat imediat prin Philippe Nsiah, care a reluat lângă bară o centrare venită dintr-un corner executat de pe dreapta (min. 13, 1-1). Gazdele au închis tabela încă din minutul 30, când Alexandru Stoica a fost servit de Ghiţă şi a finalizat din postură de singur cu portarul (min. 30, 2-1).

După acest eşec, Pandurii Târgu Jiu a coborât de pe locul şapte pe opt, iar în etapa viitoare va evolua tot în deplasare, la Luceafărul Oradea, confruntarea fiind programată sâmbătă, 27 octombrie, de la ora 11.00.

Căpitanul echipei Pandurii, Denis Brânzan, spunea înainte de meci că speră la obţinerea a şase puncte din cele două deplasări, dar s-ar fi mulţumit şi cu patru. Trei au fost deja pierdute, dar jucătorii rămân optimişti pentru meciul de la Oradea.

Scorurile etapei:

Ripensia Timişoara - Universitatea Cluj: 1-1

Mioveni - Luceafărul Oradea: 2-1

ACS Poli Timişoara - ASU Politehnica Timişoara: 1-2

UTA Arad – Energeticianul: 1-1

Sportul Snagov - Metaloglobus Bucureşti: 3-0

CS Baloteşti - Pandurii Târgu Jiu: 2-1

Dacia Unirea Brăila - Aerostar Bacău: 3-3

Academica Clinceni - Chindia Târgovişte: 0-1

SSC Farul Constanţa - FC Argeş: 3-1

Daco-Getica Bucureşti - Petrolul Ploieşti: 0-1

Vizualizări: 745

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: