Pandurii, două deplasări consecutive

Pandurii Lignitul Târgu Jiu are programate două meciuri în deplasare, pe 20 octombrie la CS Baloteşti şi săptămâna viitoare la Luceafărul Oradea. Jucătorii spun că sunt motivaţi să câştige ambele meciuri, dar s-ar mulţumi cu o victorie şi un egal.

Jucătorii de la Pandurii nu se mai tem de nimeni după ce au învins etapa trecută liderul Sportul Snagov. Urmează două meciuri în deplasare, cu echipe din a doua jumătate a clasamentului, şi vor să vină cu multe puncte. „O să mergem la Baloteşti să obţinem cele trei puncte, cu toate că am înţeles că este un teren foarte rău acolo. O să mergem şi la Oradea apoi, ne facem jocul şi dacă se poate să facem şase puncte este foarte bine. Ţinând cont că jucăm două meciuri în deplasare, ar fi bune şi patru puncte”, a spus Denis Brânzan, căpitanul echipei, la Accent TV.

Şi Daniel Nicolae Pîrvulescu, omul de gol al echipei, îşi doreşte şase puncte: „Ne dorim să scoatem maximum din cele două deplasări, ar fi în regulă şi să obţinem o victorie şi un egal. Este important să nu pierdem“. Pîrvulescu a mărturisit că îşi propune să obţină titlul de golgeter la finalul campionatului. „Da, îmi propun să fiu golgeter, pentru că simt că pot marca, pot să ajut echipa şi pot să mă ajut şi pe mine”, a spus jucătorul. Pîrvulescu a explicat şi care este secretul acestui sezon bun de campionat. „Suntem o familie acum, suntem foarte uniţi, venim de drag la antrenamente, am legat prietenii frumoase”, a spus fotbalistul, care îi atribuie antrenorului Adrian Bogoi meritul de a uni echipa.

Şi căpitanul Denis Brânzan a vorbit despre modul în care Bogoi reuşeşte să îi motiveze. „Ne motivează foarte bine, chiar dacă suntem conduşi după prima repriză, vine în vestiar şi reuşeşte să ne facă să avem un joc bun în a doua repriză”, a spus Brânzan.

Legat de situaţia financiară a clubului, căpitanul a spus că important pentru ei acum este să îşi facă un nume. „Contează şi situaţia financiară, dar suntem tineri, trebuie să ne facem un nume, să ajungem în Liga I şi vor veni şi banii”, a spus Brânzan.

Jucătorul este motivat şi de faptul că a primit banderola de căpitan. „Mă face să fiu mai atent la fiecare meci, să îmi încurajez colegii. Mă menţine şi pe mine motivat la fiecare meci. Port cu mândrie banderola de căpitan. Mă simt foarte bine”, a concluzionat Denis Brânzan.

Vizualizări: 920

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: