Executare silită între doi oameni de afaceri din Târgu Jiu

Executare silită cu spectatori chiar în centrul Municipiului Târgu-Jiu.  Cunoscutul om de afaceri Florin Mircescu, cel care deține magazinele „Total”, a venit cu un executor judecătoresc și cu poliția să demoleze un butic construit ilegal din punctul lui de vedere pe terenul său. Acesta nu a dorit să ofere niciun punct de vedere, însă proprietara buticului este decisă să-l acționeze în instanță.

Omul de afaceri Florin Mircescu se judeca de câțiva ani cu o firmă că i-ar fi ocupat abuziv un spațiu. Deși Mircescu a câștigat în cele din urmă în instanță, spațiul respectiv a fost vândut între timp altei persoane, care a fost ieri executată silit. Noua proprietară nu înțelege nimic din ce s-a întâmplat și este decisă să-l acționeze în instanță pe Mircescu, dar și pe executorul judecătoresc. „Eu am cumpărat spațiul acesta acum o lună de o altă firmă. M-a costat 100 de milioane de lei vechi. Am contract, factură, chitanță că i-am dat banii și trebuia să dau drumul aici în câteva zile la o mică afacere de familie. M-am trezit că sunt executat și nu înțeleg de ce. Acum am aflat că fosta firmă se judeca cu domnul Mircescu și acesta ar fi câștigat. Nu înțeleg ce vină am eu. Trebuia să-i execute pe foștii proprietari. Nu pe mine. Eu îl voi acționa în instanță și pe domnul Mircescu, dar și pe executorul judecătoresc pentru că fac numai abuzuri”, a declarat Alina Câmpeanu

Mircescu nu dă explicații

Nici Florin Mircescu și nici executorul judecătoresc nu au vrut să dea nicio informație. Timp de aproximativ o oră patronul de la „Total”, executorul judecătoresc și doi polițiști au asistat la demolarea buticului. Executarea a avut și spectatori, pentru că trecătorii s-au oprit să vadă ce se întâmplă.

Vizualizări: 642

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: