Fărcăşeşti şi Cărbuneşti, la egalitate în campionatul primăriilor

Luptă dură pentru titlul de campioană între primăriile din Gorj. Este vorba despre minifotbal acolo unde primăriile din Târgu-Cărbuneşti şi Fărcăşeşti împart primul loc după jocurile disputate, sâmbătă, în Complexul Dolce Vita.

Dacă la un moment dat se părea că echipa Primăriei Târgu-Cărbuneşti va fugi cu titlul de campioană, acum lucrurile s-au schimbat. Liderul a pierdut, în ultimele runde, duelurile cu primăriile din Teleşti şi Fărcăşeşti şi s-a văzut egalată în clasament de cea din urmă.

În etapa cu numărul 12, disputată sâmbătă, în Complexul Dolce Vita, Târgu-Cărbuneşti a trecut de Albeni în timp ce Fărcăşeşti a câştigat atât jocul cu debutanta Stăneşti, cât şi restanţa de duminică cu Bumbeşti-Jiu. Aşa se face că, în acest moment, Târgu-Cărbuneşti şi Fărcăşeşti au fiecare câte 30 de puncte.

În ceea ce priveşte grupul de urmăritoare, doar Turburea a reuşit să se impună cu Drăguţeşti şi este, acum, la 5 puncte în spatele celor două din frunte. Primăria Motru a pierdut jocul cu Primăria Turceni în timp ce Primăria Teleşti a cedat cu Primăria Bălăneşti. De menţionat şi debutul echipei Primăria Stăneşti, echipă înscrisă în retur în locul celor de la Roşia de Amaradia. (sursa: Radio Infinit)

Rezultate, etapa 12, Campionatul Primăriilor Gorj:

Primăria Teleşti - Primăria Bălăneşti 2- 3  

Primăria Stăneşti - Primăria Fărcăşeşti 2 -9

Primăria Turceni - Primăria Motru 7-3 

Primăria Albeni - Primăria Târgu-Cărbuneşti 1-5     

Primăria Cîlnic - Primăria Bumbeşti-Jiu 1 -6     

Primăria Drăguţeşti - Primăria Turburea 0-3 

Restanţă, etapa 9: Primăria Bumbeşti-Jiu - Primăria Fărcăşeşti 2-3

Vizualizări: 450

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: