Flavius Stoican are în contract bonus pentru promovare

Antrenorul Flavius Stoican a stabilit cu conducerea clubului ACS Viitorul Târgu Jiu şi un bonus pentru promovarea în Liga 1. Pentru că antrenorul a preluat echipa din mers în vară şi nu a a adus întăriri lotului, conducerea clubului nu s-a gândit atunci că ar fi posibilă atacarea promovării.

Contractul antrenorului Flavius Stoican cu ACS Viitorul Târgu Jiu prevede şi un bonus pentru promovare. Chiar tehnicianul a fost cel care a stabilit acest bonus financiar în cazul promovării şi a mărturisit recent că a fost privit cu neîncredere atunci când a solicitat acest lucru.

Stoican a dezvăluit, în cadrul emisiunii ”Invitatul zilei” de la Radio Omega, câteva dintre clauzele contractului pe care l-a semnat, la sfârșitul lunii august a anului trecut, cu ACS Viitorul Târgu Jiu.

Tehnicianul originar din Mehedinți a precizat că nu are ca obiectiv stabilit contractual nici măcar calificarea echipei gorjene în play-off, dar că el a insistat să adauge un bonus important, în cazul promovării în Liga 1. ”Eu, atunci când am venit la Viitorul, am pus în contract un bonus de performanță, un bonus financiar, în cazul promovării în prima ligă. Conducerea s-a uitat, așa, la mine și cred că a zis că-s nebun. Nu zic, că aveau și ei speranțe, dar erau sceptici. Nu am avut un obiectiv stipulat să ajungem în play-off. Am un contract pe o durată de 2 ani dar după primul sezon se reevaluează. Dacă vreuna dintre părți nu este mulțumită, ne putem despărți. În prezent, din punct de vedere sportiv, suntem pe drumul cel bun. Am fost la un meci amical înainte să-mi dau acceptul să preiau echipa. Nu era o atmosferă tocmai bună”, a precizat  Stoican.

Acesta a debutat cu stângul pe banca echipei care a pierdut în prima etapă meciul cu Rapid, de pe teren propriu, scor 1-3. În etapa a 9-a, ACS Viitorul se afla de-abia pe locul 14, dar parcursul din următoarele șase etape, când a înregistrat cinci victorii și o remiză, au dus echipa pe locul secund, la 4 puncte sub liderul FCU Craiova.

Vizualizări: 374

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: