Florin Mergea face academie de tenis la Târgu Jiu

După ce a pus punct carierei de jucător, tenismenul gorjean Florin Mergea începe alt capitol. A anunțat că va înființa Academia de Tenis Florin Mergea, la Târgu Jiu. Își va deschide porțile de Ziua Copilului. Până atunci, face deja înscrieri.

 


„Aici, la Târgu Jiu, unde totul a început cu clubul de tenis Elite, am crescut frumos și este timpul pentru următorul pas: deschidem împreună porțile Academiei de Tenis Florin Mergea”, a fost anunțul făcut de celebrul tenismen.

După ce a făcut performanță la cel mai înalt nivel, Florin Mergea vrea să ghideze și să consilieze tinerii jucători pasionați de tenis.

„Începem de ziua lor, a copiilor, 1 iunie 2022, pentru ca de acolo pornește totul, din copilărie. Alături de echipa mea voi ghida fiecare pas al lor spre înalta performanță, ținând cont de fiecare aspect al personalității lor și al calităților lor atletice. Experiența m-a învățat că înainte de a deveni jucător de top mondial trebuie sa fii un om complet. Pentru detalii și înscrieri vă rugăm sa ne contactați la următorul număr de telefon: 0767298919. E-mail: [email protected][email protected]”, a anunțat Mergea, pe pagina sa de Facebook.

Florin Mergea are 37 de ani. În urmă cu aproape o lună a anunțat că pune capăt carierei de jucător și nu va mai participa la niciun turneu de tenis. Are în palmares șapte titluri ATP la dublu. Cea mai bună clasare a sa în clasamentul ATP de dublu a fost locul 7, ocupat în 2015.

Galerie foto


Vizualizări: 2,017

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: