Fosta Miss Ucraina luptă împotriva rușilor la Kiev

Anastasia Lenna, fostă Miss Ucraina la concursul Miss Grand International, s-a pregătit să-și apere țara împotriva rușilor. Modelul s-a înarmat și chiar s-a fotografiat pe rețelele sociale, unde le-a transmis un mesaj dur tuturor celor care amenință granițele țării sale.

După ce Vladimir Putin a declanșat războiul împotriva Ucrainei, în ziua de joi, 24 februarie, tot mai mulți cetățeni ucraineni și-au arătat solidaritatea față de soldații care apără capitala Kiev și cele mai importante orașe ale statului vecin cu România.

Fosta Miss Ucraina Anastasia Lenna a demonstrat că este pregătită să folosească forța și a luat arma în mână, pentru a-și apăra țara şi a publicat şi un mesaj manifest pe Instagram. „Toți cei care trec granița Ucrainei cu intenția de a invada țara vor fi uciși!” a spus frumoasa șatenă într-o postare de pe contul său de Instagram. Mesajul tinerei a fost însoțit de o fotografie a militarilor înarmați care blochează o șosea. De asemenea, Anastasia Lenna a distribuit o imagine celor 97.000 de urmăritori ai săi, în care soldații se plimbă cu președintele ucrainean Volodymyr Zelensky, pe care l-a numit „un lider adevărat și puternic”.

Anastasia Lena s-a alăturat recent armatei ucrainene pentru a încuraja și a motiva oamenii din țara ei să vină în prim-plan și să servească în lupta împotriva invaziei Rusiei. Fosta Miss Ucraina a lucrat ca model și director de relații publice în Turcia.

Galerie foto



Vizualizări: 1,734

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: