Fratele lui Davițoiu candidează la primărie

Politica se face în familie la Partidul Mișcarea Populară Gorj. Președintele Nicolae Davițoiu candidează pentru șefia Consiliului Județean Gorj, iar fratele său se bate pentru o primărie din județ.

Gheorghe-Leșu Davițoiu, fost director în minerit, în prezent consilierul personal al directorului CE Oltenia, a intrat în competiția electorală de la Baia de Fier. Aici sunt nu mai puțin de șapte competitori.

Primarul PSD Dumitru Turbăceanu îi are ca adversari pe Gheorghe Davițoiu-Leșu (PMP), Laurențiu Gheorghe Vasilache (PNL), Gheorghe Sorin Teodorescu (Pro România), Ion Iulică Dobre (ALDE) și Ioana Rădescu (PLUS).

În 2016, Turbăceanu a recâștigat alegerile cu peste 70% din voturi, după ce în 2012 a candidat din postura de independent și a învins un primar cu trei mandate la activ.

În același timp, Leșu Davițoiu ocupă locul trei pe lista de consilieri județeni, după fratele său și un alt consilier din CE Oltenia, Ion Rușeț. PMP a scos trei consilieri județeni la alegerile de acum patru ani, unul dintre ei fiind chiar Gheorghe Davițoiu-Leșu.

Vizualizări: 3,057

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: