Gemene în echipa de handbal. Cum se încurcă arbitrii!

CSM Târgu Jiu are în lot două handbaliste cu numele Olariu, Mădălina şi Andreea, cele două fiind surori gemene identice. Mădălina este cea mai bună marcatoare a echipei CSM, dar este nevoită să mai împartă golurile cu sora sa, pentru că arbitrii mai greşesc şi le contabilizează uneori la Andreea.

Mădălina Olariu este cea mai bună marcatoare a echipei de handbal a CSM Târgu Jiu, dar pentru că seamănă cu sora sa Mădălina, unele goluri se mai contabilizează şi la aceasta.

Antrenorul Liviu Andrieş a explicat de ce s-a ajuns la această situaţie. „Ea este Mădălina Olariu şi este golghetera noastră. Din păcate s-au făcut mici confuzii la foaie şi apare sora ei ca marcatoare la o parte dintre goluri. A fost puţin supărată la început, dar i-am spus că nu contează cine apare pe foaie, ci contează cine marchează şi ce face ea pe viitor”, i-a transmis antrenorul Liviu Andrieş jucătoarei sale atunci când a prezentat-o la conferinţa de presă.

Mădălina Olariu a spus că se bucură că este goghetera echipei, dar crede că nu ar fi reuşit această performanţă fără suportul coechipierelor: „Colegele mă ajută destul de mult, chiar dacă eu joc centru şi ştiu să le pun în valoare. Mă pregătesc bine, sper să ajut echipa în continuare şi să marchez cât mai multe goluri. Se poate spune că există o diferenţă mare între noi şi primele două locuri, fiind şi handbaliste mult mai experimentate acolo. Noi încercăm ca acest lucru să nu se vadă, intrăm motivate şi cu determinare”.

În ceea ce priveşte meciul din acest week-end cu CSU Târgovişte, Mădălina nu crede echipa va avea probleme la acest meci: „Nu ar trebui să ne pună probleme, pentru că ne-am impus şi în tur, la ele acasă. Ar trebui să câştigăm detaşat. Sperăm să nu mai facem atâtea greşeli şi, de la etapă la etapă, să facem o figură destul de frumoasă, iar spectatorii să plece mulţumiţi de la sală. Suntem încrezătoare în acest proiect, mai ales că urmează trei meciuri pe care le-am câştigat în tur. Sperăm să evoluăm, să fie cât mai bine şi pentru club”.

CSM Târgu Jiu ocupă, la finalul turului, locul trei în Seria C a Diviziei A iar în etapa a şasea va juca din nou la Târgu Jiu, cu CSU Târgovişte.

Vizualizări: 2,367

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: