Ghid complet: Cum poți juca la un cazino online

În cazul în care îți dorești să-ți deschizi cont la un cazino online, îți vom prezenta în acest ghid tot ce trebuie să faci pas cu pas, pentru a te distra responsabil în deplină legalitate.

Primul pas pe care trebuie să-l faci este să verifici dacă respectivul cazino online deține licență din partea ONJN. Pe teritoriul României pot activa doar cazinourile licențiate de către ONJN, în așa fel încât legislația în vigoare să fie respectată, iar drepturile utilizatorilor să primeze, de asemenea.

Următorul pas este să verifici oferta de jocuri. În cazul în care îți dorești să deschizi contul pentru a te distra la sloturi online, verifică dacă în oferta se află jocurile tale preferate. De asemenea, uită-te cât de variată este oferta operatorului, dacă sunt numeroși furnizori, dacă secțiunea de jocuri noi este actualizată constant și dacă sunt și producții în exclusivitate. Toate acestea sunt semne că operatorul își dorește ca tu să te bucuri de cea mai bună experiență.

În același timp, pentru mulți utilizatori este un punct bonus dacă respectivul operator oferă și servicii de casino live cu dealeri care vorbesc limba română. Acest aspect aduce un plus de autenticitate și îi face pe utilizatori să se simtă ca într-un cazinou clasic, indiferent că ei se află acasă sau într-un mijloc de transport în comun.

Dacă te-ai hotărât că respectivul cazinou merită, analizează și ofertele de bun venit. Având în vedere concurența existentă, cazinourile online le oferă clienților noi diverse recompense. Și ar fi și păcat să nu profiți de ele, ținând cont că poți încerca jocurile din oferta fără să riști banii tăi. Este important să citești termenii și condițiile fiecărei oferte, în așa fel încât să știi care sunt criteriile pentru a activa campaniile și să te bucuri mai mult.

Metodele de depunere/retragere


La cei mai mulți operatori licențiați vei putea să depui sau să retragi prin card sau transfer bancar. Însă este un plus dacă acel operator îți oferă și posibilitatea să depui cash, fără să folosești mijloacele bancare. Din fericire, există și această posibilitate. Orice ar fi metoda pe care o alegi, este important să știi că toate tranzacțiile financiare sunt făcute în deplină siguranță, având în vedere că operatorii pun mare accent pe siguranța datelor personale și bancare.

După ce ți-ai făcut contul, verifică-l


Legislația din România prevede că fiecare utilizator al unui operator de jocuri de noroc online este obligat să-și verifice identitatea în cel mult 30 de zile. Este un pas firesc, care protejează oamenii în primul rând. Ajută la stoparea eventualelor tentative de fraudă și face ca minorii să nu ajungă pe platforme destinate persoanelor majore. 

Procesul se numește KYC (Know Your Customer) și presupune verificarea a câtorva date personale. Din fericire, întreaga procedură este foarte rapidă și nu durează mult să o desfășori. În cazul în care nu vei face acest lucru în termenul stabilit, contul tău va fi închis, iar fondurile vor fi transferate către bugetul de stat, așa cum prevede legislația în vigoare. În orice caz, până să se ajungă aici vei primi câteva e-mailuri în care ți se va aminti că ești obligat să-ți verifici contul.

După ce ai făcut acești pași, te poți bucura în voie de jocurile preferate, fie că vorbim despre sloturi inspirate din mitologia greacă, cu fructe ori cu șeptari. Ori poate ești fanul jocului de blackjack sau de ruletă. În oferta operatorilor licențiați vei găsi aceste jocuri, cu mize accesibile oricui, în așa fel încât să te poți distra responsabil, iar activitatea să nu-ți afecteze viața de zi cu zi.

Sursa foto - canva.com

Vizualizări: 300

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: