Gilortul Cărbunești organizează o acțiune caritabilă!

Clubul Gilortul a anunțat că organizează o acțiune caritabilă de strângere de fonduri pentru sprijinirea tatălui lui Tiberiu Grămadă, care trece printr-o dramă. Acesta suferă de o boală cruntă și este internat la un spital din Cluj-Napoca.

Clubul s-a mobilizat pentru a ajuta familia portarului echipei secunde iar cei care pot face donații sunt așteptați la meciul din acest weekend să ajute. „Tiberiu Grămadă este portar la echipa secundă a clubului nostru și este foarte afectat de ceea ce i se întâmplă tatălui său. Toate persoanele care doresc și își permit, pot face un gest de omenie prin donarea oricărei sume de bani în urnele ce vor fi amplasate la Stadionul Cristinel Răducan cu ocazia partidei dintre Gilortul 2 și Minerul Mătăsari, care contează pentru etapa 19, Liga 4 Gorj, meci ce se va disputa duminică, 14 aprilie 2024, începând cu ora 16:00. Vă mulțumim!”, a anunțat clubul gorjean.

Prima echipă a clubului Gilortul dispută vineri, de la ora 17:00, un nou meci din play-out-ul seriei 7.

Stadionul Cristinel Răducan găzduiește partida dintre Gilortul și Voința Lupac, două dintre echipele bune ale campionatului, care puteau obține mai mult în acest sezon.

În campionatul regulat fiecare echipă și-a fructificat avantajul terenului propriu. Voința s-a impus la Lupac cu 2-1, iar Gilortul a câștigat pe teren propriu cu același scor.

Vizualizări: 557

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: