Gorjeanul care își bate joc de polițiști a ajuns din nou la pușcărie

Petrișor Laurențiu Sacagiu, un gorjean aflat în arest la domiciliu pentru ultraj, a comis-o din nou. Acesta a plecat din arestul la domiciliu pentru a-și agresa un vecin. Fapta se încadrează la evadare, astfel că bărbatul de 43 de ani a ajuns din nou în arest preventiv, de data aceasta pentru 15 zile. Reamintim că acesta a mai avut o ieșire și la finalul lunii martie, când a plecat din arestul la domiciliu să taie cauciucurile de la mașina unui localnic.

Potrivit IPJ Gorj, bărbatul din comuna Runcu a fost reținut duminică, fiind bănuit de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și evadare. Bărbatul se afla sub măsura preventivă a arestului la domiciliu, în comuna Runcu, dar a părăsit locuința și s-a deplasat în curtea unui vecin, pe care l-a bătut pe fondul unul conflict spontan.

Judecătoria Târgu Jiu a dispus luni seara arestarea preventivă pentru 15 de zile. “Dispune arestarea preventivă a inculpatului Sacagiu Laurenţiu-Petrişor, , cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe (...) şi evadare (...) pe o perioadă de 15 de zile, începând cu data punerii în executare. Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă cu privire la inculpat”, este minuta Judecătoriei Târgu Jiu, sentința nefiind definitivă.

La sfârșitul lunii martie, Sacagiu a mai fost reținut 24 de ore, fiind bănuit de săvârșirea infracțiunilor de distrugere și conducerea unui autovehicul pe drumurile publice, fără a poseda permis de conducere.

“Din cercetările efectuate de polițiști, a reieșit faptul că, în noaptea de 27/28 martie a.c., bărbatul ar fi distrus prin tăiere/înțepare anvelopele a cinci autoturisme care se aflau parcate pe raza localității Runcu. De asemenea, bărbatul ar fi condus un autoturism pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere, încălcând totodată măsura preventivă a arestului la domiciliu, dispusă de Judecătoria Târgu Jiu, într-o altă cauză penală”, a transmis IPJ Gorj.

Petrișor Laurențiu Sacagiu a devenit însă celebru la începutul lunii martie 2021, după ce s-a filmat înjurând polițiștii din localitate, iar înregistrarea a devenit publică. Sacagiu a fost acuzat de ultraj, amenințare și conducere fără permis. „Băi, caschetare, scoți pistolul la mine?”, i-a spus nervos bărbatul unui polițist din Runcu.

După acest episod, gorjeanul pasionat de off-road a cutreierat munții din zonă câteva zile, făcând glume pe seama polițiștilor care nu sunt în stare să-i dea de urmă. Polițiștii l-au dat în urmărire și l-au prins la Bihor, într-un microbuz ce se îndrepta spre granița cu Ungaria.

Vizualizări: 5,665

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: