Horoscop

Valabil pe 12 martie

Berbec: Vin bani şi o să vă străduiţi să nu-i cheltuiţi cu furie, ca să v-ajungă pentru sărbători, sau pentru copii, c-au nevoie de multe lucruri. Un proiect nou şi incitant la serviciu, cu efort, implicare, atât din partea voastră cât şi a colegilor, şi o să fie ceva de perspectivă şi mai ales de succes.

Taur: O să mai faceţi câte ceva şi pentru voi, să aveţi o figură destinsă, luminoasă, să fiţi în tonus, pentru stima de sine. Se conturează un efort financiar poate pentru că aveţi o afacere de care-o să vă ocupaţi pe termen lung şi o să scăpaţi de stresul zilei de mâine.

Gemeni: Se poate să primiţi un accept la o şcoală şi să faceţi progrese vizibile, după o perioadă în care v-a fost greu cu pregătirea. La voi se vine cu o ofertă de lucru şi o să analizaţi situaţia pe toate fetele, vă consultaţi şi cu familia, să vă acapareze cu totul, muncă, să aveţi timp şi de ai voştri.

Rac: Cu fiinţa iubită o să vorbiţi deschis că relaţia să meargă şi mai bine, şi efectele să fie de durată, pentru că vreţi stabilitate. Se impune să luaţi o decizie referitoare la sferă profesională şi poate cereţi altceva de lucru, ori vă mutaţi în alt birou, c-aveţi o perioadă mai încărcată.

Leu: O problemă de sănătate se poate rezolva şi să vă recăpătaţi starea bună, să funcţionaţi la cota maximă la serviciu, la şcoală. O s-aveţi prilejul să ieşiţi la socializare, să vă faceţi prieteni noi, daţi şi de posibili parteneri de afaceri şi de sponsori, pe-acolo, şi afacerile se creionează frumos.

Fecioară: Poate lichidaţi toate restantele, să fiţi cu toate cheltuielile la zi, să fie o relaxare financiară. O să rulaţi nişte bani ca să vă cumpăraţi tot ce trebuie pentru casa, familie, poate plecaţi pe undeva, sau aveţi un sărbătorit la sfârşit de săptămână.

Balanță: Cineva din trecutul sentimental îşi încearcă şansele de a vă recâştiga şi o să-i răspundeţi în funcţie de ce simţiţi. Apar noutăţi, care pot fi nişte provocări şi care să vă scoată din zona de confort, dar o s-aveţi prezenta de spirit şi o să ştiţi ce s-alegeţi.

Scorpion: Şi voi puteţi întâlni pe cineva care să fie pe lungimea voastră de undă, să fie atracţie şi să vă încumetaţi la o relaţie. O să reamenajaţi interiorul, poate mai faceţi ceva şi pe-afară, la terasa. în balcon, să pregătiţi terenul pentru sezonul de primăvară - vara, ca să vă simţiţi bine.

Săgetător: Un act pe care-l aşteptaţi de multă vreme soseşte şi o să faceţi progrese într-o direcţie anume - la slujbă, la şcoală. Ar avea de unde să vină nişte bani, pot fi şi din urmă şi o să acoperiţi cu ei urgenţele, să vă programaţi o ieşire la sfârşit de săptămâna într-o staţiune turistică.

Capricorn: Se poate să anulaţi un contract, să renunţaţi la o colaborare şi să daţi ok-ul pentru o alta. Se poate să daţi o lovitură de maestru şi să-ncepeti un proiect care să vă aducă faima, bani şi mulţumire sufletească, la o adică.

Vărsător: O să revină oferta de a vă asocia cu nişte oameni ca să deveniţi şi mai vizibili, şi poate veţi câştiga un titlu, un premiu. O să vă reinventaţi, c-aveţi idei, sunteţi ingenioşi, şi-o să vă găsiţi drumul vostru, c-or fi multe de spus şi de arătat lumii şi o s-aveţi susţinere.

Pești: Se poate să faceţi rost de o colaborare şi care v-ar aduce un spor financiar în casă, şi-oți acoperi cheltuielile neprevăzute. O să puteţi rezolva şi probleme de serviciu şi personale şi o să faceţi rost şi de bani c-aveţi de cumpărat diverse pentru casă mai ales dacă v-aţi luat una nouă.

Vizualizări: 923

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: