Horoscop

Valabil pe 29 decembrie

Berbec: O să vă răfuiți cu cineva cu care ați avut multe neînțelegeri și o să neteziți drumul spre o colaborare de succes. O situație cu destul neprevăzut. Poate e ceva pe care nu l-ați rezolvat într-un moment anume și acum trebuie bifată chestiunea, că nu puteți avansa cu celelalte treburi.

Taur: Sunt câteva chestiuni de suflet care se cer rezolvate și o să faceți un efort să vă aveți bine cu toată lumea. Puteți spera la recuperarea unor bani care n-au ajuns când trebuia la voi și o să aveți pentru cumpărăturile masive și o să vă liniștiți, că nu rămâneți fără cadouri și altele.

Gemeni: O reușită. Poate fi și financiară, dar și pe plan personal, să apară cineva care să vă facă viață mai frumoasă, dacă nu e nimeni. Sunt câteva invitații, deloc de neglijat, să petreceți câteva zile în alt oraș și dacă vă simțiți în siguranță și vă permiteți o sumă de bani pe care s-o puneți la bătaie, vă duceți. 

Rac: O să recuperați banii de la datornici și o să cumpărați tot ce a mai rămas pe lista de must- have-uri să nu vă lipsească nimic. O să lăsați discuțiile serioase despre afaceri pentru după 1 ianuarie, dacă nu arde nimic acum și o să vă ocupați de încheierea socotelilor pe anul ăsta, ca să finalizați totul.

Leu: Întrevedere cu cineva care vă poate ajuta și la treabă și vă poate ține companie și la distracție. Se pare că e un stil nou de comunicare cu șefii și or să vă convingă să lucrați în așa fel încât să fie un avantaj reciproc, și să vă fie mai ușor, mai la îndemână.

Fecioară: Poate scoateți lista facturilor și a datoriilor, în general , pe care le mai aveți de achitat și faceți tot posibilul să vă eliberați. O recuperare de fonduri, pe care le credeați pierdute și o să aveți pentru cheltuieli, vi se rezolvă și chestiuni mai vechi și o să vă achitați de tot felul de obligații.

Balanță: Un semn de viață de la cineva care vine cu o invitație pentru Anul Nou și promite să fie un început frumos de relație. V-au rămas acte de luat de la semnat și e musai să fiți cu toate în regulă ca să vă apucați de proiecte noi de anul viitor, să nu bateți pasul pe loc.

Scorpion: Se poate să aveți multă treabă și la serviciu și acasă și poate mai cumpărați ceva util și frumos pentru casă. O să aveți de luat bani, faceți și cumpărături, vă interesați de semnăturile pe care le mai aveți de luat ca să vă puteți încasa banii sau să intrați în posesia unor bunuri.

Săgetător: Poate le faceți o surpriză celor mici și o să vă consumați economiile ca să le împliniți un vis și pentru ei nimic nu e prea scump. O să faceți rost, așa, pe ultima sută de metri de niște lucruri fără de care nu concepeți Crăciunul, ori poate Anul Nou și sărbătorile pot să vină.

Capricorn: Se poate să mai luați de undeva niște bani și să mai faceți niște cumpărături online dacă nu ați luat toate cadourile. O să vă dați peste cap să terminați toate treburile complicate, dar și pe cele mărunte, dacă s-ar putea, pe toate, și să vă ocupați de pregătirile de Crăciun.

Vărsător: E cineva care vă solicită ajutorul și dacă n-o să fiți din cale afară de ocupați o să i-l acordați. Se poate să deblocați din mers niște situații și să vă rezolvați problemele și la serviciu, și acasă, și o să asigurați un final de an victorios.

Pești: O să cheltuiți niște bani pe cumpărăturile de ultim moment să fie totul pregătit pentru Crăciun, pentru restul, mai vedeți. Poate ați amânat prea mult plata unor facturi, or mai fi niște rate și o să tot scoateți bani din buzunar că nu vreți să intrați cu datorii în noul an.

Vizualizări: 1,137

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: