Horoscop

Valabil pe 13/14 martie

Berbec: Se întrevede o zi foarte agitată. Dimineața sunteți nevoit să îi spuneți unui prieten care vă vizitează că nu aveți timp de el. Vă pregătiți pentru o călătorie și va enervați pe măsură ce constatați câte lucruri vă lipsesc.

Taur: Dimineața sunteți obosit și nervos, după un drum lung. Ar fi bine să va stăpâniți și să evitați discuțiile în contradictoriu, pentru că riscați să declansati un conflict. Va recomandăm să nu mergeți în vizite, chiar dacă partenerul de viață insistă. Odihniți-va și recuperați orele de somn pierdute!

Gemeni: Nu aveți răbdare să va analizați proiectele și va grăbiți să le puneți în practică. Va recomandăm să nu va ambiționați să vă rezolvați singur toate problemele. Ar fi bine să acceptați ajutorul prietenilor. O persoană în vârstă vă oferă sfaturi utile pentru a aplana un conflict.

Rac: Oboseală acumulată va face să fiți foarte agitat. Ar trebui să va odihniți mai mult. Fiți foarte prudent, pentru că există riscul să fiți implicat într-un accident de circulație! S-ar putea să izbucnesca o ceartă cu o persoană în vârsta din familie.

Leu: Dimineață plecați într-o călătorie foarte importantă, din care este posibil să va întoarceți cu o mare suma de bani. Pe drum, vi se propune să va asociați într-o afacere. Va sfătuim să evitați discuțiile pe un ton ridicat și să nu vă susțineți opiniile cu încapățânare.

Fecioară: Începeți ziua foarte agitat, alergând după un împrumut urgent. Vă recomăndăm să vă păstrați calmul, pentru că sunteți predispus la accidente cerebrale sau infarct. Aveți răbdare! După-amiază, va ajută o rudă îndepărtată.

Balanță: Vă simțiți excelent, sunteți relaxat și nimic nu va poate tulbura. Mai mult, reușiți să calmați o persoană foarte agitată. S-ar putea ca partenerul de viață să va reproșeze că sunteți indiferent și că nu va ocupați îndeajuns de problemele familiei. Spre seară, asistați la o întâmplare neplăcută, care va pune pe gânduri.

Scorpion: Un prieten vă propune să plecați într-o excursie, dar faptul că nu aveți bani vă face să fiți irascibil și să căutați ceartă cu lumânarea. Nu îi căutați nod în papură persoanei iubite! Vă recomandăm să fiți atent la volan. Există riscul să aveți un accident cu mașina.

Săgetător: Încercați să nu vă asumați riscuri! Nervozitatea vă poate crea mari probleme. Evitați să conduceți mașină! Sunteți predispus la accidente. Nu este momentul să provocați discuții în contradictoriu.

Capricorn: Aveți o zi foarte încărcată, cu multe probleme de rezolvat. Dimineața sunteți puțin agitat și încercați să rezolvați mai multe treburi deodată. Va sfătuim să va faceți un plan detaliat și să acceptați ajutorul familiei.

Vărsător: Din cauza stresului, sunteți predispus la probleme de sănătate sau chiar accidente. Vă recomandăm să nu faceți eforturi fizice sau intelectuale deosebite. Ar fi bine să evitați călătoriile lungi și petrecerile, pentru că sunteți destul de obosit.

Pești: Dimineața s-ar putea ca un coleg să va dea o veste care vă tulbură. Vă sfătuim să nu vă exteriorizați, ca să nu le transmiteți și celor din jur starea de nervozitate.

Vizualizări: 1,370

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: