Horoscop

Valabil pe 20/21 martie

Berbec: Sunteți înzestrat în moduri despre care nici măcar nu știți şi azi puteţi descoperi acest dar în mod neașteptat. Vă simțiți inspirat și s-ar putea să le dați idei chiar și prietenilor. Aveți imaginație și vă gândiți că poate există și alte lucruri pe care le-ați putea face cu viața voastră. Cercetați alte posibilități online.

Taur: O excursie la un muzeu sau galerie vă poate aduce informații interesante. Poate că veți ignora picturile și fotografiile realiste care vă interesau și veți admira în schimb lucrările abstracte.Până la sfârșitul zilei vă puteți gândi să faceţi un curs de artă pentru a afla mai multe despre ele.

Gemeni: Poate că ați cumpărat cel mai recent gadget și doriți să vă petreceți ziua aflând cum funcționează. Sunteți în elementul vostru! Un apel telefonic de la un prieten îndepărtat ar putea să vă întrerupă. Puteți vorbi mult timp, dar nu vă va deranja deloc întârzierea. Este minunat să vorbești cu prieteni vechi.

Rac: Dacă doreai să te implici în voluntariat, azi poţi să te înscrii pe lista de susţinere a unei cauze importante. Indiferent despre ce este vorba, vei realiza că munca în folosul planetei este un element important care ţi-a lipsit până acum în viaţă. Viaţa e mai strălucitoare când eşti altruist.

Leu: Cariera ta va lua o turnură spre bine. Noi posibilităţi profesionale ar putea să îţi iasă în cale. Fii receptiv la orice invitaţie sau ofertă. Avansarea poate să nu vină pe căi tradiţionale, aşa că va trebui să fii foarte atent. Nu trece cu vederea ceva ce pare peste capacităţile tale. Întinde-te mai mult decât ţi-e plapuma!

Fecioară: Anticiparea este deobicei la fel de bună, sau chiar mai bună, decât evenimentul în sine. Asta experimentezi tu când îţi faci planuri cu partenerul pentru o escapadă. E o zi aglomerată, cu rezervări de hotel şi bagaje, dar este şi distractiv. Tu şi partenerul sunteţi foarte încântaţi. De asta are nevoie relaţia ta.

Balanță: Puteţi avea parte de surprize pe plan sentimental, însă surpriza s-ar putea să nu fie evidentă la o primă vedere. O persoană interesantă îți dă undă verde într-un mod subtil și depinde doar de tine să prinzi ocazia. Acesta este şi farmecul. Cumva simți că trebuie să faci ceva, dar nu știi când și, mai ales, ce.

Scorpion: Puneţi bani deoparte, chiar dacă suma este mică și între timp intervin tot felul de probleme ce necesită resurse. Asigură-te că, în cazul unor evenimente neplăcute sau dramatice, vei avea resursele necesare. Mai devreme sau mai târziu, cu toții vom întâmpina probleme. Important este să fii pregătit.

Săgetător: Săgetătorii nu sunt sfătuiți să ia decizii la cald, chiar dacă asta pare a fi specialitatea casei. S-ar putea să faci lucruri care nu sunt în interesul tău pe termen lung. În ceea ce privește jobul sau educația ta, nu ar trebui să te grăbești la concluzii sau să faci schimbări majore fără a știi unde vrei să ajungi și când.

Capricorn: Există o lume care îţi face semne disperate, natura. Trebuie să ieşi, să te relaxezi. Ai lucrat din greu și meritați o recompensă. Dacă nu vă puteți lua liber acum, cel puțin contactați un agent de turism sau faceți câteva cercetări online. Chiar dacă știi că nu poți călători acum, poate că vei ajunge acolo în curând.

Vărsător: Veţi întreprinde câteva proiecte de decorare pentru a vă pune casa la punct. S-ar putea să fie necesare câteva achiziții minore. Dar, s-ar putea şi să decideți că nu mai puteți trăi cu culoarea dormitorulu și să vă ocupați singuri. Nu e o idee bună. Veți fi epuizat, iar rezultatul nu o să fie tocmai aşteptat.

Pești: Peștii vor face o călătorie sau o deplasare importantă. Se pare că vei împărți camera cu cineva special. O persoană apropiată vă poate însoți şi vă puteți gândi cu nerăbdare la toate posibilitățile romantice care vin odată cu această călătorie. Va fi o experienţă minunată, pe care nu o veţi uita prea curând.

Vizualizări: 1,197

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: