Horoscop

Horoscop valabil 6 iulie

Berbec 

Este o zi dinamică și interesantă, în care vei putea ajunge mai ușor la rezolvarea unor neînțelegeri din familie, cu condiția să accepți și alte păreri, de la cei care cunosc bine problemele, din interior.

Taur

Se deschid oportunități la care, altădată, poate nici nu te-ai fi gândit, dar acum acestea sunt în imediata ta apropiere. Este important să fii receptiv și atent când discuți cu prietenii despre soluțiile de care ai avea nevoie.

Gemeni 

Chiar dacă unele situații ți se par prea complicate, ca să-ți mai bați capul cu ele, ar fi bine să faci un pas înapoi, ca să poți vedea imaginea de ansamblu și să înțelegi, mai bine, ce îi motivează pe unii dintre apropiați.

Rac 

Ai senzația că cei din familie au devenit atât de neatenți la nevoile tale, încât își permit să le neglijeze și te simți nedreptățit. Ar fi bine să exprimi ce simți și să cauți soluții, nu să exprimi reproșuri fără nicio finalitate pozitivă.

Leu

S-ar putea să ai o surpriză plăcută, într-un moment de relaxare, când vei fi mai puțin încordat, să afli de la un apropiat informații speciale, care te vor ajuta să renunți la tensiuni și să îți schimbi atitudinea față de anumite probleme.


Fecioară 

Chiar dacă ai multe pe cap, ai putea să ajungi la concluzia, foarte constructivă, că nimic nu e mai important decât echilibrul tău și să le lași pe toate, deoparte, ca să-ți recapeți tonusul și buna dispoziție.

Balanță

Este posibil să te simți vizat de săgețile otrăvite ale unor personaje cu care te intersectezi uneori și să simți nevoia să reacționezi pe măsură. Numai că soluția cea mai simplă, acum, este să le ignori.

Scorpion 

Poate că nu-ți va fi ușor să accepți anumite propuneri, de exemplu pe cele care vin de la cei dragi, doar pentru că sunt diferite de ceea ce crezi tu că poți accepta sau poți face.
Horoscop Săgetător – 6 iulie 2022:

Cea mai bună alegere ar fi să fii generos, pur și simplu, față de toți cei care vor avea șansa de a te întâlni astăzi. Așa vei obține și mulțumirea de care ai nevoie și vei sta departe de cei care au chef de ceartă.


Capricorn

Este o zi interesantă, cu numeroase momente în care situațiile vor evolua în ritmul lor, fără să le poți influența prea mult. Dar asta nu înseamnă că nu le vei putea întoarce, măcar pe unele dintre ele, în avantajul tău.

Vărsător

Poate că te vei simți neglijat sau nedreptățit de unii dintre apropiați, care nu mai vor să te protejeze și nu te mai simți privilegiat. Este un moment de asumare a consecințelor propriilor erori, care te-au adus în acest punct.

Pești

Te simți în stare de multe, dar faci puține și nu e rău deloc. Traversezi o etapă de clarificare a traseelor majore pentru viitor și nu e ușor să stabilești în ce direcție vei merge.

Vizualizări: 887

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: