Horoscop

Horoscopul zilei de 28 februarie

Berbec
Acum e momentul să vă deschideţi complet având încredere deplină în ceea ce va urma. Nu e timpul pentru planuri sau pregătiri. Pur şi simplu, acceptaţi această provocare, acest salt în necunoscut, fără să ştiţi nimic. Viaţa trăită în credinţă nu mai este una obişnuită, ci se revarsă, invadată de energia divină.

Taur
Parcurgeţi o perioadă extrem de valoroasă, în care puteţi experimenta cu uşurinţă starea de linişte interioară, atingând o asemenea profunzime încât tăcerea va deveni una cu universul însuşi. Căutaţi să petreceţi timp cu acei oameni care vor rezona cu pacea dumneavoastră interioară, în bucurie. Acceptaţi ghidarea divină, pur şi simplu.

Gemeni
Societatea în care trăim ne învaţă de mici să ne punem o mască în spatele căreia adevăratele sentimente stau ascunse, pentru a nu se vedea suferinţa. Daţi drumul lacrimilor, dacă asta simţiţi nevoia să faceţi, căci ele vă eliberează de durere, vă permit să fiţi blând şi, nu în ultimul rând, să vă vindecaţi.

Rac
S-ar putea zice că azi raţiunea poate fi redusă la zero, că nu vibrează decât sentimentele, iar orice logică e falimentară. Pe de altă parte, manifestaţi o curată simplitate, sunteţi incapabil de meschinării şi nu aveţi teama de a privi lucrurile în faţă, ceea ce vă poate pune într-o lumină favorabilă în faţa unei persoane de sex opus.

Leu
Sunteţi cam înverşunat şi duşmănos când e vorba de a vă apăra bunurile proprii. Când aveţi obsesia că cineva atentează la siguranţa materială ori pe aceea că, orice aţi face, mergeţi în pierdere, probabil nu sunteţi foarte generos. În iubire nu sunteţi apt pentru mărturisiri prea sincere, de-a dreptul scandaloase, preferaţi să treceţi sub tăcere ce vă deranjează în relaţia de cuplu.

Fecioară
Simţiţi că totul poate fi iertat, reparat şi remediat. În lumina unor regrete care revin în actualitate, alegeţi să dregeţi busuiocul într-o serie de relaţii personale compromise. Deveniţi mai binevoitor şi înţelegător, empatic, putând ajunge să vă substituiţi în mare măsură persoanelor din jur.

Balanţă
Traversaţi câteva momente importante în planul carierei. Aţi adunat destule frustrări şi nemulţumiri, pe care le aduceţi la cunoştinţă superiorilor într-un mod mai puţin colţuros şi revoltat. S-ar părea că ştiţi să puneţi întrebări care nu acuză, să cereţi inocent lămuriri, să puneţi problema obiectiv şi echidistant.

Scorpion
Dispuneţi de o imaginaţie fierbinte care îndulceşte lucrurile, care vă asigură un bun refugiu din cotidian. Pe de altă parte, manifestaţi o anumită stângăcie şi rigiditate care nu permite să vă mişcaţi relaxat şi inspirat în sfera activităţilor practice, aducătoare de câştig şi profit. Înregistraţi uşor pagube de natură financiară, morala zilei fiind că fără a pierde nu învăţaţi a preţui ceva.

Săgetător
Sunteţi atras de mister şi necunoscut, de ceea ce vi se refuză cunoaşterii. Tocmai de aceea vă lăsaţi sedus probabil de un partener care o face pe enigmaticul şi inabordabilul, care nu cedează uşor şi vă provoacă prin sfidare. Aveţi distincţie şi rafinament, diplomaţie, calităţi care pot furniza un cadou sau o atenţie de ordin financiar.

Capricorn
Iubirea cu năbădăi poate fi subiect de referinţă, căci, în mod absolut inexplicabil, vă vine destul de greu să puneţi în acord ceea ce simţiţi şi experimentaţi emoţional cu felul în care acţionaţi, în care vă exteriorizaţi. Chiar dacă vă încearcă sentimente nobile, protectoare şi călduroase, cumva materne, nu reuşiţi să vă comportaţi cu persoana iubită altfel decât lipsit de delicateţe, înţelegere sau toleranţă.

Vărsător
Un grad sporit de luciditate şi raţionament rece, puternic cerebral, s-ar putea să vă aducă în situaţia de a vă aşterne un teren extrem de favorabil investiţiilor şi beneficiilor financiare. E puţin probabil să se întâmple ceva brutal şi neaşteptat care să vă priveze de ceea ce aveţi, fie bani sau bunuri. Sunt posibile relaţii afective pasionale, în care simţiţi nevoia să vă dăruiţi total şi să mergeţi până la capătul sentimentelor.

Peşti
Sunteţi ezitant, introvertit şi timorat azi, se poate să nu îndrăzniţi să faceţi un pas mare, să luaţi o hotărâre importantă decât dacă sunteţi silit de împrejurări. Şi dacă nu reuşiţi să vă arătaţi pe atât de viteaz şi de erou încât să puteţi să decideţi singur drumul, ar fi util să ştiţi că, la nevoie, aţi putea beneficia de sprijinul şi încurajarea sinceră a părinţilor sau a unor rude apropiate mai de încredere.

Vizualizări: 412

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: