Huidu aduce bani din Dubai pentru parcarea supraetajată

Omul de afaceri Dumitru Huidu spulberă afirmaţiile reprezentanţilor primăriei Târgu Jiu că nu ar avea banii suficienţi să se apuce de parcarea supraetajată din Piaţa Centrală. Huidu spune că până acum a avut mai multe întâlniri cu investitorii de peste hotare care sunt dispuşi să finanţeze parcarea de 8 milioane de euro, numai că Primăria îi pune beţe în roate.

Huidu spune că are bani să se apuce de parcarea din Piaţa Centrală numai că primăria Târgu Jiu nu reuşeşte să îi pună la dispoziţie terenul.

„Nu de investitori duc eu lipsă“

Huidu a avut o întâlnire cu oamenii de afaceri din Dubai şi urmează să se întâlnească şi cu câţiva chinezi care doresc să investească la Târgu Jiu. „Am o grămadă care vor să investească alături de mine. Un fond de investiţii din China, oamenii sunt dispuşi să învestească pentru că ei asta fac investesc peste hotare, pentru că au bani. E posibil să vină în două săptămâni în Târgu Jiu. Şi arabii sunt interesaţi să vină alături de mine. Au venit până acum o dată la Târgu Jiu şi vor veni şi săptămâna viitoare. E o investiţie interesantă că are şi spaţii comerciale şi parcare. Nu de investitori duc eu lipsă”, spune Huidu.

„Am fost la Cârciumaru la birou şi purtam discuţiile printre uşă”

Dumitru Huidu susţine că primarul Florin Cârciumaru refuză să vorbească cu el. Edilul îl ocoleşte pe omul de afaceri sau în cel mai fericit caz poartă discuţii prin intermediul secretarei. „Am fost la Cârciumaru la birou şi purtam discuţiile printre uşă. Intra secretara, îl întreba ce îi spuneam eu, el îmi răspundea prin intermediul ei. Aşa ceva nu am mai văzut, nu am mai auzit. Secretara era pe post de minge între el şi mine”, susţine Huidu.

„Mă întâlnesc cu eşalonul doi, trei, dar cu Cârciumaru nu”

Omul de afaceri spune că nu s-a întâlnit cu primarul Cârciumaru din luna ianuarie, iar de atunci edilul refuză să stea de vorbă cu el.  „Cu primarul nu m-am întâlnit din ianuarie când am stat de vorbă trei minute, în birou la dânsul, de atunci refuză pur şi simplu să stea de vorbă cu mine. Mă întâlnesc cu eşalonul doi, trei, dar cu dânsul nu. Am înţeles că acum trei zile le-a cerut în şedinţa operativă să dărâme centrala termică. Ar fi un prim pas! De multe ori vicele Sanda îmi spunea stai aici că mă duc să văd dacă vrea să te primească şi se întorcea cu coada între picioare, bă zice, nu vrea”, a mai adăugat Huidu.

Dumitru Huidu a cheltuit 10 miliarde de lei vechi

Dumitru Huidu crede că primarul nu urmăreşte altceva decât să îi întindă nervii la maxim şi să renunţe la parcarea supraetajată din centrul municipiului Târgu Jiu. „Prin întinderea timpului la maxim a terenului, prin tracasare, vor ca eu să renunţ sau să îi pierd pe cei care s-ar băga cu mine în afacere sau care îmi dau finanţare. Ăia de afară nu sunt ca noi. Dacă aud de un an că urmează să fac asta şi asta şi tot trenează zic investitorii din afară că ceva nu e în regulă şi oamenii se răzgândesc”, a adăugat Huidu. Până acum Dumitru Huidu a cheltuit 10 miliarde de lei vechi pentru a face documentele necesare demarării investiţiei. El este hotărât să stea cu ochii pe cei de la primărie pentru că nu mai are încredere. „În două zile mă duc să văd în ce stadiu sunt cei de la cadastru, dacă s-au apucat de cadastru general. Nu mă mai iau după primărie”, a încheiat Huidu.

Vizualizări: 103

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: