Imagini inedite, în interiorul noului stadion din Târgu Jiu

Gazeta Sporturilor a prezentat azi imagini inedite cu noul stadion Municipal din Târgu Jiu. O serie de filmări speciale din interiorul dar şi din exteriorul stadionului şi date despre capacitatea stadionului şi a anexelor din interiorul acestuia sunt prezentate pe site-ul gsp.ro, într-un montaj de aproximativ patru minute.

AŞA ARATĂ NOUL STADION DIN TÂRGU JIU (imagini gsp.ro)

Filmarea este realizată înainte de a se finaliza complet amenajarea exterioară a stadionului dar în mare parte prezintă lucrările efectuate şi, în premieră, prezintă imagini din interiorul arenei, de la vestiare şi sălile de conferinţe, precum şi din zona de Lojă VIP.

Noua arenă este construită pe trei nivele, plus un nivel subteran în zona parcării, cu intrare din Bd. Constantin Brâncuşi. La nivelul parterului se află zona de acces a sportivilor şi vestiarele iar pe pasarela de la primul nivel se face accesul pentru tribuna VIP şi Lojele VIP dar şi pentru presă, comentatori radio-tv, forţe de ordine. Pe acest nivel se face accesul în interiorul stadionului pentru tribuna principală iar la etajul doi se intră în zona VIP şi la Lojă. Cel de-al treilea etaj este rezervat presei şi spaţiilor tehnice, comentatori tv, camere de comandă a tabelelor electronice, cabină crainic stadion şi cabine pentru studoiuri tv. Cele două vestiare, gazde şi oaspeţi, au 65 de mp şi au fost deja mobilate pentru a primi echipele care vor juca pe noul stadion.

Galerie foto





Vizualizări: 3,818

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: