Încă un brand în Shopping City Târgu Jiu

Shopping City Târgu Jiu își extinde oferta de produse și servicii pentru clienți și inaugurează astăzi magazinul Meli Melo, brand de accesorii și bijuterii pentru femei.

În noul magazin, clienții vor găsi o gamă largă de produse, respectiv bijuterii fantezie (cercei, coliere, brăţări, inele, pandantive, broşe), accesorii pentru  păr (cleşti, bentiţe, ace de coc, agrafe, elastice), accesorii de modă (genţi, portofele, curele, eşarfe, pălării, ochelari de soare, mănuşi, căciuli, fulare), ceasuri, costume de baie, pareo, umbrele, căști si huse telefon, agende, bijuterii din oțel, din argint şi placate cu aur, accesorii de modă pentru copii, articole de îmbrăcăminte și încălțăminte.

În plus, cu ocazia deschiderii, Meli Melo a pregătit o ofertă specială pentru pasionații de shopping. Timp de 4 zile, până pe 2 septembrie, toate produsele pot fi achiziționate cu 20% reducere din prețul inițial, în limita stocurilor disponibile.

Noul magazin Meli Melo este amplasat la parterul centrului comercial și are o suprafață de aproximativ 40 de mp. Campania promoțională de 20% reducere este valabilă de astăzi, 30 august, până duminică, 2 septembrie.

Vizualizări: 1,621

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: