Îngroapă securea războiului: se întoarce în PSD Gorj!

Alegerile locale din 2024 îl vor găsi în rândurile Partidului Social Democrat! Primarul comunei Bustuchin, Ion Ciocea a afirmat că va trece peste toate nedreptățile pe care PSD i le-a făcut în trecut și se va întoarce în fosta sa organizație.

Existau șanse să meargă și la PNL, dar, a dezvăluit el, „a discutat cu prietenii din PSD”, înainte să discute cu senatorul Ion Iordache. Edilul a afirmat că în anii în care nu a fost sub aripa unui partid puternic, gen PSD sau PNL, comuna pe care o administrează „s-a uitat” lung după sprijin de la Guvern.


Ion Ciocea nu este sigur dacă, la următoarele alegeri, va mai candida tot el pentru un nou mandat sau va susține și consilia persoana pe care social-democrații o vor alege să intre în cursa electorală.


„Și eu probabil o să fiu la un partid cum o să fie PSD și aș uita ce mi-a făcut acest partid pentru că sunt de părere că este momentul ca noi, cei care vedem realitatea din România și ce se întâmplă la nivel european, să strângem să ne unim pentru a trece prin această perioadă grea. Sigur și eu voi reveni (n.red. în PSD Gorj), nu contează că acum este domnul Weber, și când au vrut să mă suspende tot el era. Este momentul ca oamenii care încă pot, să se unească, să facă un Guvern stabil sau o coaliție stabilă. (...) Victor Ponta nu se supără pentru că este un politician copt”, a afirmat primarul comunei Bustuchin, Ion Ciocea, la Radio Accent.


Edilul a mai afirmat că pentru alegerile din 2024 nu mai este interesat de un mandat de deputat, așa cum și-ar fi dorit în trecut. „De ce să mă duc acum? Să dorm în Parlament?”, a mai afirmat Ion Ciocea.

Vizualizări: 4,713

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: