Învinşi pe Municipal în amicalul cu CS Hunedoara

Pandurii Târgu Jiu a pierdut meciul amical disputat miercuri pe Stadionul Municipal din Târgu Jiu. Gorjenii au fost învinşi cu 2-1 de formaţia de Liga 3 CS Hunedoara în ultimul amical programat înaintea stagiului de pregătire de zece zile.

Pandurii Târgu Jiu a pierdut amicalul disputat miercuri în faţa colegei de ligă CS Hunedoara, formaţie care s-a impus cu scorul de 2-1. Acesta a fost cel de-al şaselea amical al gorjenilor din perioada de vară şi ultimul înaintea stagiului de pregătire centralizată pe care echipa îl are programat în perioada următoare.

Scorul partidei disputate pe Stadionul Municipal din Târgu Jiu a fost 2-1 pentru formaţia oaspete, acesta fiind primul meci din această vară care se dispută pe stadionul din Târgu Jiu. Scorul a fost deschis de oaspeţi în prima repriză, Pandurii egalând  prin golul înscris de Robert Petre, în minutul 54. Antrenorul Călin Cojocaru a trimis pe teren în prima repriză următorul 11: Iovicin, Afrim, R. Stancu, Okeke, Trusescu, Mensah, Earts, M. Stancu, Acosta, Pleașcă şi Rasoveanu iar în partea a doua a meciului au mai jucat: Opriţa, Buta, Cojocaru, Corduneanu, Obeng, Habet, Ciutacu, Petre, Bebeto, Dumitrescu, Nichifor.


Imediat după acest meci lotul celor de la Pandurii a intrat în cantonament la baza proprie de pregătire de la Centrul de Copii și Juniori.


 

Vizualizări: 937

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: