Iulia Albu și iubitul ei din Peștișani vor face show într-o emisiune tv

Vedeta Iulia Albu și iubitul ei, de loc din comuna gorjeană Peștișani, vor face echipă în noul sezon al emisiunii America Express - Drumul Soarelui. Cei doi formează un cuplu de aproximativ 5 ani, dar până acum au fost extrem de discreți cu aparițiile în lumina reflectoarelor.

Printre cei are au acceptat provocarea de a face parte din lista de concurenți ai sezonului șase America Express este și Iulia Albu, iar fanii vor putea să o vadă pe divă, alături de iubitul ei, Mike, într-o ipostază cu totul diferită.

„Este oficial #teamMAIIA America Express începe ACUM! El este Mike si, chiar dacă îmi cânta la vioara nu întotdeauna îmi cânta si in struna. My Partner in craziness and life. Nu sunteți pregătiți pentru ce urmeaza”, a postat vedeta pe pagina sa de socializare.

Conform Antena 1, și Mihai Alexadru a făcut o declarație interesantă, spunând că:

„Când Iulia mi-a lansat provocarea de a o însoți in America Express am știut clar care va fi răspunsul meu. In fond, nu aveam cum sa o las singura in aceasta aventura. Iulia este curajoasa si determinata DAR, la finalul zilei este ca un copil mic care are nevoie constanta de atenție si afecțiune. Așadar, America Express începe ACUM! Si cu mine, aparent!”, a afirmat Mihai Alexandru.

Dacă despre Iulia Albu s-au scris pagini întregi în publicațiile mondene, despre partenerul său, Mihai Alexandru se știu mai puține lucruri. Cert este că tot Iulia Albu a făcut lumină și în acest caz:

„A studiat vioara la Londra. A plecat la vârsta de 13 ani cu bursă. Dar ulterior, din cauza unei probleme la un umăr, a trebuit să renunţe la această pasiune şi a lucrat foarte mult în publicitate şi marketing”, a declarat Iulia atunci când a fost întrebată despre partenerul său.

În emisiunea gorjeanului Cătălin Măruță, Iulia Albu a dezvăluit că iubitul său este din aceeași comună cu Toma Cuzin, Peștișani.

Vizualizări: 1,727

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: