LISTA președinților și locțiitorilor secțiilor de votare din Gorj

Preşedinţii şi locţiitorii birourilor electorale ale secţiilor de votare din judeţul Gorj au fost stabiliţi sâmbătă, prin tragere la sorţi computerizată.

Lista poate fi consultată AICI.

În perioada 13-23 septembrie, partidele politice, alianțele politice, alianțele electorale și organizațiile minorităților naționale care participă la alegeri vor desemna reprezentanți în birourile electorale ale secțiilor de votare.

Președinții birourilor electorale de circumscripție vor efectua completarea birourilor electorale ale secțiilor de votare în data de 24 septembrie

În cazuri de forță majoră, înlocuirea președinților birourilor electorale ale secțiilor de votare sau a locțiitorilor acestora se realizează de Autoritatea Electorală Permanentă, prin tragere la sorți computerizată, dintre persoanele înscrise în corpul experților electorali, cu domiciliul sau reședința în județul respectiv.

Potrivit legii, nerespectarea hotărârilor birourilor și oficiilor electorale, precum și a hotărârilor Autorității Electorale Permanente constituie contravenții și se sancționează cu amendă cuprinsă între 2.200 de lei și 3.000 de lei.

În Gorj vor fi amenajate 331 de secții de votare pentru alegerile de la sfârșitul lunii.

Vizualizări: 4,551

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: