Liviu Andrei – instalat vineri ca prefect de Gorj

Subprefectul Liviu Andrei va fi noul prefect de Gorj, el urmând să fie instalat în funcţie azi (vineri) la orele 14.00. Acesta a fost anunţat aseară târziu despre numirea sa ca prefect al judeţului de către secretarul de stat din Ministerul Muncii, Maria Moţa, care este şefa organizaţiei de femei a PDL Gorj şi care azi va fi prezentă la ceremonia de instalare în funcţie.

Andrei afirmă că noul post pe care îl va ocupa de acum încolo reprezintă pentru el o responsabilitate şi mai mare decât a avut până acum. "Când eram subprefect mai puteam sta în umbra prefectului pentru că nu eram eu numărul unu în instituţie, dar acum responsabilitatea este extrem de mare şi vă asigur că voi face faţă exigenţelor funcţiei aşa cum am făcut şi în celelalte posturi publice pe care le-am ocupat de-a lungul anilor", spune noul prefect de Gorj.

Liviu Andrei afirmă că după instalarea sa în funcţie va face demersurile oficiale pentru a îi schimba pe directorii PSD din fruntea instituţiilor deconcentrate din judeţ cu reprezentanţi ai PDL Gorj, partid în cadrul căruia el a fost primvicepreşedinte până anul trecut.

"Imediat după instalare primul lucru care îl voi face va fi să fac demersurile legale pentru a schimba actuala conducere de la Inspectoratul Şcolar Gorj. Am condus acea instituţie, o cunosc foarte bine şi ştiu că acolo se impun primele schimbări. Veţi vedea că instituţiile publice din judeţ vor avea şefi noi în scurt timp, şefi care, evident vor proveni din partidul care se află acum la guvernare şi care, astfel, îşi asumă integral actul de guvernare", mai spune Andrei. Numele vehiculat pentru funcţia de inspector general a Inspectoratul Şcolar Judeţean este Iustin Paralescu, inspector de matematică, zburat din funcţie la venirea lui Nicolaie Mergea.

Noul prefect a participat la începutul săptămânii la concursul organizat pentru ocuparea postului de subprefect al judeţului, post care, în contextul actual rămâne vacant.

Vizualizări: 130

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: