Maria Constantin se lansează în modă

Fosta solistă de la „Doina Gorjului“ a lansat un nou videoclip, dar a anunţat şi că se lansează în modă. Împreună cu Florin Burescu a început să recupereze părţi din vechi costume populare, deteriorate, pe care le aplică pe rochii moderne.

Maria Constantin şi Florin Burescu au fost invitaţi la Teo Show, unde au vorbit despre proiectul lor. „Am întâlnit cea mai potrivită femeie pentru acest lucru, Maria Constantin, care este şi muza mea atunci când vine vorba de rochii de seară şi nu numai. Am luat iile, am decupat părţile bune şi le-am aplicat pe rochii asimetrice, foarte moderne“, a spus Florin Burescu.

La rândul ei, Maria Constantin a spus că face apel la cei care au costume populare vechi, deteriorate, să nu le arunce. „Am încercat amândoi prin acest proiect să salvăm costumele tradiţionale care sunt deteriorate şi să le dăm o nouă poveste“, a spus Maria Constantin.

Cei doi au şi prezentat mai multe rochii din colecţie, iar uneori câteva bucăţele recuperate dintr-o ie au dat un aspect absolut spectaculos unor piese. Artista a povestit că a decupat părţi din costumele populare cu forfecuţa de unghii, pentru că era nevoie de foarte multă precizie.

Pentru artistă a fost o triplă lansare, pentru că în paralel cu colecţia de modă a lansat un nou album şi un nou videoclip.

Vizualizări: 2,852

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: