Maşină furată în Gorj, abandonată în Argeş. Autorul, reţinut!

Un tânăr în vârstă de 29 de ani din Bolboşi a fost reţinut marţi, 17 mai, de oamenii legii, fiind suspectat că a furat maşina unui bărbat din Turceni. Acesta a reușit să treacă de filtrele de poliție din mai multe județe, astfel că a ajuns cu autoturismul în județul Argeș, unde l-a și abandonat. Polițiștii i-au dat de urmă și au constatat că acesta nici măcar nu deține permis de conducere.

Mașina în cauză aparținea unui bărbat în vârstă de 65 de ani din Turceni și a fost sustrasă în noaptea de 16 spre 17 mai, chiar din fața imobilului în care proprietarul locuia. Tânărului din Bolboși nu i-a fost atât de greu să sustragă autoturismul, asta pentru că proprietarul a uitat cheile în contact. Presupusul autor a condus autoturismul până în Pitești, loc în care l-a și abandonat. Curios este faptul că acesta a reușit să conducă o mașină fără să aibă permis, dar mai ales fără să fie observat de vreun polițist de prin județele pe care le-a tranzitat. "Cel în cauză l-ar fi condus până în municipiul Pitești, județul Argeș, unde l-ar fi abandonat asigurat, lăsând cheile pe pneul dreapta spate. Autoturismul a fost identificat de polițiștii din cadrul IPJ Argeș, fiind indisponibilizat până la restituirea către partea vătămată. Totodată, din verificări a rezultat că tânărul, de 29 de ani, nu deține permis de conducere. Suspectul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind bănuit de săvârșirea infracțiunilor de furt calificat și conducerea pe drumul public a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere", a declarat Lucian Stroe, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Gorj.
Tânărul din Bolboși a fost prezentat miercuri, 18 mai, procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu, cu propuneri legale.

Galerie foto


Vizualizări: 4,207

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: