Maşini avariate de o baracă

O baracă metalică, aflată pe o platformă care o căra prin oraş, a făcut praf ieri o maşină şi a avariat o a doua din simplul motiv că nici un muncitor nu s-a gândit că baraca ar putea „zbura” de la locul ei. Din fericire, în maşini nu se afla nicio persoană şi prin preajma acestora nu se aflau nici copii la joacă, şoferul vinovat de cele întâmplate alegându-se doar cu o amendă.

Accidentul s-a produs chiar pe strada din apropierea lacului Debarcader, stradă pe care autovehiculele mai grele de 3,5 tone au accesul interzis. Baraca metalică nu era ancorată în nici un fel pe platforma care o transporta, iar în timpul virajului făcut de şofer la dreapta, aceasta şi-a continuat traiectoria şi s-a oprit pe un autoturism Dacia Break. Autoturismul respectiv a fost proiectat, la rândul său, în altă maşină parcată în apropiere, aceasta suferind avarii doar la partea din spate. Păgubiţii sunt Vasile Fotău şi Dan Băla, niciunul nefiind pe lângă maşini atunci când a căzut „bucuria” peste ele. „Ce să mai zic decât că bine că nu m-am nimerit în ea. În câteva minute plecam la ţară cu soţia, vă daţi seama că dacă ne grăbeam şi ne urcam în maşină poate că acesta era ultimul nostru drum. Bine că n-au fost nici copii pe lângă ea că putea să fie nenorocire mare. Aşa m-am ales eu cu paguba, maşina oricum nu era cine ştie ce, nici nu cred că mai poate fi reparată, e bună direct de fier vechi. Dacă aş fi avut bani aş fi dus-o în programul Rabla, dar, aşa doar la casat mai merge”, declara proprietarul.

Locatarii din zonă sunt supăraţi că maşinile de tonaj greu trec pe stradă în ciuda interdicţiei de 3,5 tone semnalizate corespunzător. Oamenii se plâng de faptul că nicio autoritate nu face nimic pentru liniştea lor, blocul în care stau începând însă să prezinte fisuri din cauza transporturilor foarte grele.

Şoferul care a produs accidentul s-a ales cu o amendă, o macara fiind adusă la faţa locului pentru a ridica baraca metalică de pe autoturismul pe care a căzut. Ulterior, şoferul şi-a continuat drumul tot fără să asigure în vreun fel baraca pe care o transporta, el spunând că nu mai avea mult de mers până la destinaţia finală.

Vizualizări: 118

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: