Membrii Consiliului de Supraveghere, necunoscuţi pe Google

Unii din viitorii membri ai Consiliului de Supraveghere din cadrul Complexului Energetic Oltenia sunt necunoscuţi. Sindicaliştii din Rovinari au aflat trei nume ale viitorilor membri ai Consiliului, dar nu au găsit informaţii despre aceştia nici măcar pe Google. Pe lista noilor membri ai Consiliului de Supraveghere ar putea fi şi fiica lui Gheorghe Porumbel.

Potrivit liderului Sindicatului „Energia“ Rovinari, Constantin Mitrescu, în noul Consiliu de Supraveghere sunt persoane necunoscute opiniei publice. „Am aflat şi noi vineri vreo două-trei nume. Nici nu mai ştiu să vi le spun, oricum nu mai auzisem de ei. Am căutat şi pe Google şi nu am găsit nimic. Vineri am încercat să aflăm de la domnul ministru Chiţoiu cine sunt aceştia, dar nu am reuşit să dăm de dumnealui, pentru că era într-o şedinţă. Din câte am auzit ar fi cineva Porumbel, care este fiica domnului Porumbel de la Doina Gorjului“, a declarat Constantin Mitrescu.

Contactat telefonic, directorul Ansamblului Profesionist Doina Gorjului, Gheorghe Porumbel, a declarat că nu ştie despre promovarea fiicei sale, dar dacă este aşa, se bucură pentru aceasta. „Înseamnă că este apreciată pentru ceea ce face ea la Pirelli şi asta nu poate decât să mă bucure“, a spus Gheorghe Porumbel.

Georgiana Porumbel nu a dorit să comenteze informaţia. „Eu lucrez la o firmă privată şi nu am voie să vorbesc la telefon în timpul serviciului. Îmi pare rău“, a precizat fiica lui Porumbel.

Vizualizări: 138

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: