Mircea Lucescu, în cârje pe teren! Refuză ideea retragerii

Operat la data de 1 mai de coxartroză, Mircea Lucescu a revenit la antrenamentele lui Dinamo Kiev. Deși se deplasează în cârje, la aproape 78 de ani, Lucescu nu se gândește încă să renunțe la fotbal.

Mircea Lucescu are 77 de ani iar pe 29 iulie, împlinește 78. Recent antrenorul român a fost operat de coxartroză, pentru că durerile la șold erau foarte mari și antrenorul se deplasa cu dificultate. După un sezon greu la Dinamo Kiev, călătorind permanent cu echipa în drumuri lungi, cu autocarul, cu trenul și mai rar cu avionul, într-o Ucraina încă lovită de rachetele Rusiei.

profesorul Oleksandr Kosiakov, cel care a realizat intervenția chirurgicală la Centrul Național de Ortopedie și Traumatologie de la Kiev, l-a sfătuit să ia o pauză, să stea departe de fotbal o perioadă, cât timp urmează recuperarea.

Clubul i-a dat concediu medical, numindu-l pe Oleksandr Shovkovskyi antrenor interimar până la sfârșitul stagiunii.

Dar tehnicianul refuză deocamdată ideea retragerii. În această săptămână, a fost văzut din nou la antrenamentele echipei, pe teren, deși era în cârje.

Pe rețelele de socializare ale lui Dinamo Kiev, sâmbătă a apărut o fotografie cu el, la pregătire, în cârje și comentariul: „Mister, cu echipa” urmat de trei emoticoane, o inimă albastră, aplauze și un braț încordat.

Actualul antrenor al Kievului nu a ascuns că discută cu Lucescu: „Suntem mereu în legătură cu Mister. Astăzi, am vorbit cu el înaintea meciului, ieri de mai multe ori. E constant alături de echipă. Deciziile se iau în funcție de situație, însă, repet, suntem mereu în legătură cu el. Îi dorim să se refacă rapid și să se întoarcă sănătos”. 

Galerie foto


Vizualizări: 662

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: