Mirel Rădoi are probleme mari la Universitatea Craiova

Mirel Rădoi are mari probleme la Universitatea Craiova dar nu numai din cauza absențelor din lot ci mai ales din cauza deciziilor luate în ultima lună. Excluderea jucătorilor exilați inițial la echipa a doua l-a făcut să nu mai fie atât de popular în vestiar. 

În ultimele două jocuri oficiale, după excluderile din lotul Universității Craiova, formația olteană a remizat cu Chindia Târgoviște, scor 1-1, iar apoi a fost învinsă de rivala FC U Craiova, scor 0-2.

După înfrângerea suferită de Universitatea Craiova cu rivala FC U Craiova, Viorel  Moldovan a transmis că declarațiile lui Mirel Rădoi despre Andrei Ivan, Ionuț Vînă, Sergiu Hanca și Jovan Markovic, jucători excluși din lotul echipei din  Bănie, au dat peste cap vestiarul. „Cred că starea de spirit s-a alterat după acele declaraţii ale lui Rădoi după meciul de la Rapid, despre cei 4 jucători scoși din lot. E clar că bunul mers al lucrurilor s-a deteriorat şi vedem acest lucru în rezultatele obţinute: egalul din restanţa cu Chindia (n.r. – 1-1) şi eşecul contra rivalei de la FCU Craiova. Rădoi e nemulţumit de ce se întâmplă acolo, de modul în care se pregătesc jucătorii. Există această posibilitate, ca la un moment dat să se rupă relația, dacă nu s-au rupt deja, între Rădoi şi anumiţi jucători”, a spus Viorel Moldovan pentru Primasport.

Universitatea Craiova a rămas pe locul patru în clasamentul din Superliga, cu 32 de puncte după eșecul cu FCU Craiova.

Vizualizări: 3,241

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: