Noul tehnician a preluat echipa direct din cantonament

Sorin Cârţu este noul antrenor al echipei Pandurii Târgu Jiu. Tehnicianul craiovean care a antrenat echipa din Târgu Jiu la începutul acestui sezon revine cu această ocazie pe banca gorjenilor după doar cinci luni de la despărţirea de fosta echipă. Numirea a avut loc aseară la Stadionul Municipal, acolo unde echipa a aşteptat în cantonament sosirea noului şi vechiului antrenor de la care speră să o salveze de la retrogradare.

Preşedintele clubului Pandurii, Marin Condescu, a fost nevoit aseară să caute un nou antrenor pentru formaţia gorjeană, după ce Pandurii a rămas fără tehnicianul care a pregătit până ieri echipa, Liviu Ciobotariu. Cel care a luat deja locul fostului antrenor încă de aseară este Sorin Cârţu, antrenorul primind aseară acordul directorului Şcolii Federale de Antrenori, Mircea Rădulescu, de a pregăti din nou echipa din Târgu Jiu.

Ciobotariu: „O să rămân cu o amintire frumoasă”

Liviu Ciobotariu a anunţat imediat după meciul cu Ceahlăul că nu mai vrea să antreneze la Târgu Jiu, fără a specifica concret dacă demisionează sau nu: „Nu aş mai vrea să continui cu Pandurii dar nu pot spune nimic acum, urmează să am o discuţie cu preşedintele şi vom vedea ce se poate face. Dar dacă este bine să vină altcineva pe care publicul să-l iubească voi pleca, nu e nici un fel de problemă. Nu ştiu de ce am fost foarte urât aici la Târgu Jiu, de la primul joc de acasă am fost practic urât aici, probabil că nu le place faţa mea şi asta este”. După ce a purtat discuţia respectivă cu preşedintele Condescu, timp de mai bine de o jumătate de oră chiar pe gazonul Municipalului, Ciobotariu a decis să demisioneze, precizând că are încredere că oricine va prelua echipa o va salva de la retrogradare: „Eu sunt convins că oricine va veni va reuşi să salveze această echipă.  Îmi doresc ca toată lumea să fie mulţumită, publicul şi unii dintre jurnalişti. Eu o să rămân cu o amintire frumoasă de aici pentru că eu am pus pasiune şi am dat tot ce am avut mai bun. Viaţa merge înainte şi cariera mea de antrenor nu se va sfârşi aici, voi continua şi voi lupta. Dar vreau să cred că las o echipă aici care se poate salva de la retrogradare”.

Vizualizări: 95

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: