Numărul de intervenții ISU a crescut cu o treime

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Lt.col. Dumitru Petrescu” al Judeţului Gorj a intervenit în primele două luni ale anului la 1039 situaţii de urgenţă. Intervențiile au fost la incendii, pentru asistența persoanelor, pentru protecția comunităților, dar și pentru acordarea de ajutor medical de urgență. Au fost și 28 de acțiuni nefondate, după cum apare în bilanțul instituției.

“Comparativ cu aceeaşi perioadă a anului 2018, în care instituţia noastră a intervenit la 786 situaţii de urgenţă, aproximativ 13 intervenţii pe zi, în acest an se observă o creştere cu aproximativ 32%, reprezentând circa 18 intervenţii pe zi”, arată bilanțul ISU Gorj.

Cum era de aşteptat, cele mai multe intervenţii le-a înregistrat Detaşamentul de Pompieri Tg-Jiu cu 485 intervenţii la care au intervenit cele 3 gărzi de intervenţie componente: Tg-Jiu, Novaci şi Bumbeşti Jiu

Detaşamentul de Pompieri Motru prin cele 2 gărzi de intervenţie componente Motru şi Tismana, au intervenit la 177 intervenţii, iar Secţia de Pompieri Turceni prin gărzile de intervenţie Turceni şi Hurezani au intervenit la 377 intervenţii. (A.M.)

Vizualizări: 449

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: