O clinică oferă analize medicale gratuite pentru gravidele din județul Gorj

MedLife, una dintre cele mai renumite rețele de laboratoare și clinici medicale din România, vine în întâmpinarea femeilor însărcinate din județul Gorj cu o ofertă specială de analize medicale gratuite. Fiecare gravidă poate beneficia de această oportunitate de a-și monitoriza sarcina în mod complet și profesionist, indiferent de plafonul lunar decontat de către Casa de Asigurări de Sănătate (CAS).

Analizele pentru gravide acoperă o gamă variată de investigații medicale esențiale pentru a asigura o sarcină sănătoasă și o monitorizare corespunzătoare. Pe biletul de trimitere trebuie să fie menționat "monitorizare evoluție sarcină" sau "Monitor 8" pentru a beneficia de aceste servicii.

Printre analizele incluse în pachetul de monitorizare a sarcinii se numără hemoleucograma completă, determinarea grupului sanguin și Rh, testarea HIV, timpul Quick și INR, APTT, fibrinogenemia, proteinele serice totale, feritina serică, ureea serică, acidul uric seric, creatinina serică, bilirubina totală și directă, glicemia, TGP, TGO, Gama GT, fosfataza alcalină, sodiul, potasiul, magneziul, calciul total și ionic seric, examenul complet de urină, dozarea proteinelor urinare, albumina serică, HBA1c, TSH, FT4, AgHBs, VDRL sau RPR, proteina C reactivă, anticorpii anti HCV, urocultura, exudatul faringian, examenul Babeș-Papanicolau, examenul microscopic nativ și colorat din secrețiile vaginale. De asemenea, medicul specialist poate recomanda și alte investigații din secrețiile vaginale sau tampon rectal, cum ar fi portajul Streptococcus agalactiae, prin metode de cultivare.

Pentru a beneficia de aceste servicii medicale de înaltă calitate în cel mai scurt timp posibil, femeile însărcinate sunt îndemnate să se programeze la Centrele de Recoltare MedLife din județul Gorj. Pentru programare, este suficient să sunați la numărul de telefon 0253 960 și să folosiți biletul de trimitere primit de la medicul de familie sau specialist.

Centrele de recoltare MedLife din județul Gorj unde se pot efectua aceste analize includ:

 MedLife Târgu Jiu: Str. Victoriei, nr. 118
 MedLife Motru: Str. Minerului, nr. 7



 
 

Vizualizări: 894

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sănătate:

Citește și: