O nouă amânare în procesul lui Petre Stăncioi

Judecătorii de la Tribunalul Gorj au stabilit un nou termen în dosarul în care Petre Stăncioi este  judecat pentru tentativă de omor calificat. El se află în spatele gratiilor după ce a fost condamnat pentru șantaj, iar acest dosar i-ar putea prelungi șederea în penitenciar.

„Amână judecarea cauzei şi acordă termen de judecată la data de 24.04.2024, ora 10:00, pentru a emite mandat de aducere a martorului lipsă, în vederea administrării probatoriului încuviinţat”, e decizia judecătorilor.

Petre Stăncioi a fost condamnat după ce și-a șantajat fosta soție. Chiar în ziua în care s-a decis condamnarea sa definitivă, el a căutat să se răzbune. A mers cu pistolul peste fosta parteneră și actualul ei soț. L-a împușcat pe acesta de mai multe ori, apoi s-a făcut nevăzut. A fost căutat cu forțe din mai multe județe și a fost depistat înainte să-și ducă planul la bun sfârșit. El a fost încarcerat, apoi trimis în judecată pentru tentativă de omor calificat, infracțiune care îi va aduce ani în plus în spatele gratiilor.

Vizualizări: 845

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: