Obama de Cocoreni, candidat la primărie

Nicolae Lungan, actualul primar din comuna Bâlteni, va candida pentru fotoliul de edil din partea Partidului România Unită, acesta renunțând la PSD. Lungan a fost desemnat primar după ce fostul edil, Gheorghe Păsărin, a fost reținut într-un dosar de evaziune fiscală și spălare de bani. Lungan susține că la el în comună campania electorală a început mult mai devreme și adversarii politici i-au pus chiar și o poreclă: Obama de Cocoreni.

Obama de Cocoreni nu este nimeni altcineva decât primarul din Bâlteni, Nicolae Lungan. Acesta susține că principala problema la români este că toți sunt specialiști în politică și se pricep să despice firul în patru. ”Mă abțin de la chestiile astea cu politicul, sunt treburile lor. Noi aici, la nivel de comună, suntem micuți. Când ne ducem acasă, tragem concluzii și ne visăm și în locul lui Obama, că și așa îmi zic mie ăștia pe aici Obama de Cocoreni, adversarii mei politici îmi spun așa. Obama e numărul 1 în lume, nu ajungem acolo, dar suntem specialiști în a găsi tot felul de porecle, ori să te scoată în relief că ești bun ori să zică vezi Doamne…altceva”, a spus Nicolae Lungan, primarul din Bâlteni.
Porecla i se trage bineînțeles de la faptul că este din satul Cocoreni însă Lungan spune că nu-l deranjează, fiind o poreclă care îi pune în valoare calitățile de bun conducător, căci Obama este numărul unu în lume.

Vizualizări: 900

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: