Ofertă de 5 milioane de euro pentru un junior al Universităţii Craiova

Un tânăr jucător al Universităţii Craiova a primit o ofertă extraordinară de la un club din Europa. Valentin Mihăilă este dorit de un club dispus să ofere 5 milioane de euro, dar conducerea echipei din Bănie ar putea obţine o sumă mai mare.

Valentin Mihăilă, mijlocașul ofensiv de 19 de ani al celor de la Universitatea Craiova, a impresionat în acest sezon și ar putea pleca de la echipa lui Victor Pițurcă. Internaţionalul  Under 21 Valentin Mihăilă are o cotă de piaţă de doar 800.000 de euro, potrivit transfermarkt, dar valoarea lui a crescut foarte mult în acest sezon.

Silviu Bogdan, fost manager al centrului de juniori al Craiovei, a dezvăluit că pe numele Valentin Mihăilă a sosit o ofertă de 5 milioane de euro de la un club european. „Un club important din Europa e gata să ofere minimum 5 milioane de euro pe Mihăilă. Iar oferta poate merge până la 7 milioane de euro. Dar, așa cum îl știu pe Mihai Rotaru, el nu-i va da drumul, cel puțin până la vară nu va pleca sigur”, a declarat Silviu Bogdan la Oltena TV.

Valentin Mihăilă este internațional U21 al echipei din Craiova. Pentru Craiova a marcat două goluri în acest sezon, în 11 meciuri jucate în Liga 1.

Vizualizări: 1,947

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: