Oltenii au învins liderul și au urcat pe locul doi în Liga 1!

Universitatea Craiova a câștigat în fața celor de la FCSB cu un scor de 2-0. Oltenii sunt acum la egalitate de puncte cu CFR Cluj și mai aproape de obiectivul stabilit de conducere.

În etapa a opta a playoff-ului Ligii 1, Universitatea Craiova a reușit să învingă FCSB cu un scor de 2-0. Aceasta este prima victorie a echipei din Craiova împotriva bucureștenilor în acest sezon, după trei înfrângeri anterioare și un golaveraj de 0-8.

Meciul, disputat luni seară, a început cu un gol rapid al lui Raul Silva, care a deschis scorul pentru Universitatea Craiova. În minutul 71, Andrei Ivan a dublat avantajul echipei gazdă. FCSB a avut o șansă de a reveni în meci, dar Darius Olaru a ratat un penalty în minutul 77.

Fără Florinel Coman, care este în continuare accidentat, FCSB nu a reușit să înscrie pe stadionul Ion Oblemenco. Echipa antrenată de Elias Charalambous a avut numeroase ocazii de a marca, dar jucătorii campioanei nu au reușit să îl învingă pe portarul Laurențiu Popescu.

După acest rezultat, Universitatea Craiova a ajuns la egalitate de puncte cu CFR Cluj, echipa care ocupa locul doi. În ceea ce privește FCSB, aceasta este deja campioană, după victoria din etapa precedentă cu Farul Constanța.

Vizualizări: 976

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: