Pandurii a început cantonamentul cu 25 de jucători

Pandurii Lignitul Târgu Jiu a intrat pe 6 iulie în cantonamentul de vară. Antrenorul Adrian Bogoi are la dispoziţie 25 de jucători, unii dintre ei aflaţi în probe. Bogoi va anunţa la sfârşitul săptămânii ce jucători va păstra.

Cei mai mulţi dintre jucătorii cu care Pandurii a intrat în cantonament au jucat la echipă şi în sezonul precedent. Jucătorilor prezenţi la reunirea lotului li s-au mai alăturat atacantul Gueye Mansour, care şi-a reziliat contractul cu ACS Şirineasa, şi fundaşul Daniel Ciobanu, care a jucat în partea a doua a sezonului trecut la Luceafărul Oradea. În pregătire cu Pandurii se află şi gemenii Mihai şi Cătălin Cotolan, primul fiind portar, iar al doilea fundaş, ei evoluând ultima dată la CS Popeşti Leordeni, după ce au făcut junioratul la Petrolul Ploieşti.

Potrivit unui comunicat al clubului, a revenit la pregătire şi mijlocaşul albanez Drilon Cenaj, care s-a alăturat lotului în cantonament. Este aşteptat săptămâna viitoare şi fundaşul sârb Milenko Skoric, acesta revenind după o accidentare şi urmând să continue o perioadă programul de recuperare şi refacere alături de Bogdan Dănăricu. Alături de aceştia se află în pregătire cu echipa mai mulţi foşti jucători la Pandurii, la echipa a doua sau la grupele de juniori ale clubului printre care se numără Unguru, Trancă, Miroiu, Teodosescu şi Şchiopu.

Antrenorul Adrian Bogoi a declarat că îşi doreşte să completeze lotul cu fotbalişti în toate compartimentele şi că mai are nevoie de 7-8 jucători. „Începând de luni o parte dintre jucătorii aflaţi în probe, cei care nu au confirmat, vor pleca şi sunt aşteptaţi alţi jucători de care antrenorul Adrian Bogoi are nevoie pentru a completa posturile deficitare”, arată clubul întru-un comunicat.

Vizualizări: 758

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: