Pandurii au semnat acordul cu Dinamo fără să-l dea pe Chiricheş

Conducerea clubului Pandurii Târgu Jiu a anunţat ieri că a ajuns la un acord cu Dinamo, iar meciul din etapa a XX-a se va disputa conform programului stabilit de LPF. Liga Profesionistă de Fotbal nu a programat echipa Pandurii Târgu Jiu în partida cu Oţelul Galaţi, din cauza datoriei gorjenilor către Dinamo, din transferul jucătorului Ilie Iordache, iar gălăţenii vor câştiga acest meci la masa verde.

Preşedintele executiv al clubului Pandurii, Eugen Pârvulescu, a precizat ieri că litigiul cu Dinamo s-a stins şi meciul cu această echipă se va disputa vineri conform programului: „La ora 23:57 s-a rezolvat problema, am făcut un nou acord cu Dinamo şi l-am înregistrat la LPF. L-am trimis şi pe fax încă de marţi seară şi ieri s-a înregistrat. Deci vineri seara vom juca de la ora 20:30 cu Dinamo conform programului. Vestea a fost primită cu bucurie de antrenorul Petre Grigoraş şi de jucători şi de toată conducerea pentru că era mare păcat să nu jucăm”.

3-0 cu Oţelul

Oficialul crede că sunt şanse mici ca partida cu Oţelul să fie reprogramată, dar spune că Pandurii se vor adresa la TAS în acest sens: „S-ar putea ca partida cu Oţelul Galaţi să se joace dar sunt şanse foarte mici, noi am înaintat la TAS şi s-ar putea ca TAS să reprogrameze meciul cu Oţelul, dar sunt şanse foarte mici. Procesele vor dura foarte mult, noi în continuare ne adresăm celor de la TAS dar ceea ce contează acum este că putem juca meciurile din campionat”.

În ceea ce priveşte transferul lui Chiricheş la Dinamo, acesta nu mai este de actualitate, iar jucătorul rămâne la Pandurii. „Chiricheş este jucătorul echipei Pandurii în continuare şi din vară, s-au schimbat toate discuţiile cum se spune la fotbal în minutul 90. S-a semnat un nou acord şi urmează ca noi să achităm restanţa către Dinamo dar fără să cuprindem în acest acord şi transferul lui Chiricheş. Noi am considerat că valoarea lui Vlad Chiricheş este mult mai mare decât ce ne oferea clubul Dinamo”, a mai spus Pârvulescu.

În cazul în care nu s-ar fi stins litigiul în această săptămână, Pandurii nu ar fi fost programată nici la partida cu Dinamo, care trebuie să se dispute, vineri, de la ora 20.30, la Bucureşti. După două neprogramări, gorjenii ar fi fost retrogradaţi din primul eşalon.

Vizualizări: 109

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: