Becali are soluţia programării pandurilor

Incertitudinea în cazul „Neprogramarea”, nu s-a risipit încă, deşi părţile şi-au precizat de ieri poziţia. Cum evenimentele se derulează rapid în acest caz, şi deciziile părţilor se schimbă mereu, de la o oră la alta apărând alte variante pentru ca pandurii să joace totuşi meciul cu Dinamo şi să nu fie retrogradată.

Pandurii nu renunţă la demersurile legale dar nici nu acceptaseră propunerea lui Gigi Becali care a căzut la pace cu Mitică  Dragomir şi nu mai e la fel de convins că poate face revoluţie la LPF. Ieri Becali a anunţat că îl va împrumuta pe Marin Condescu cu 400.000 de euro pentru a achita datoria clubului şi pentru a evita astfel excluderea din campionat. "A venit Condescu la mine şi mi-a zis să îi dau 400.000 de euro să plătească datoria către Dinamo. Condescu mi-a zis că îmi dă pentru aceşti bani dezlegările în alb pentru Chiricheş, Brata şi Pintilii, drept garanţie. O să plătesc eu această sumă şi meciul se va juca! ", a spus Becali care a recunoscut totuşi că s-a consultat şi cu Dumitru Dragomir: „Am petrecut până la 7 dimineaţa cu Mitică şi a zis că cel mai bine e să le dau eu banii celor de la Dinamo!". Totuşi Becali a ţinut să sublinieze că prietenia cu şeful Ligii nu îi va schimba opinia despre modul în care acesta conduce LPF: "I-am zis că el conduce Liga într-un mod dictatorial. Oricând voi semna astfel de lucruri cum mi-a propus Condescu. E o chestiune ce ţine de onoare".

Preşedintele pandurilor recunoaşte discuţia cu Becali dar spune că acum nu va mai apela la această variantă pentru că ultimul document de la FRF îi întăreşte credinţa că va putea câştiga litigiul: „Domnul Becali a spus că dacă nu există bani pentru a plăti datoria, el ne împrumută cu 400 000 de euro. Dar am spus că refuzăm să dăm din partea clubului nici un euro pentru că de fiecare dată până acum, când am încheiat cu cei de la Dinamo un acord, sub această ameninţare de neprogramare, ei au venit cu o singură apărare, de genul „au recunoscut şi ne-au plătit o parte….”, trebuie să plătească”.

Vizualizări: 155

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: