Pandurii, făcuți praf pe teren propriu. Conduși din primul minut. Scor umilitor!

Pandurii a făcut figurație în meciul jucat sâmbătă, 2 decembrie, pe teren propriu, la Motru, în compania echipei FC Argeș. Liga a II-a se dovedește o pălărie prea mare pentru fosta vicecampioană a României. Argeșenii au marcat gol după gol, chiar și după ce au avut două eliminări și au jucat în nouă oameni.

Echipa lui Adrian Bogoi a fost condusă din primul până în ultimul minut. Nilă a marcat pentru oaspeții de la FC Argeș în min. 1, printr-un șut de la 10 metri. În min. 6, Grecu înscrie pentru 0-2, șutând pe lângă portarul Popescu. În min. 33, Nilă marchează din nou, iar scorul devine 0-3. Patru minute mai târziu, argeșenii rămân în zece oameni, după eliminarea lui Stan, care a lovit un adversar fără balon.

Gorjenii nu au profitat de faptul că argeșenii au numai zece jucători pe teren. Dimpotrivă, tot oaspeții au fost la cârma jocului și au ratat ocazii importante. În min. 43 a mai fost eliminat un argeșean, Costin, care l-a faultat din postura de ultim apărător pe Dodoi, la numai 17 metri de poartă.

Și totuși, în min. 55, FC Argeș majorează diferența pe tabela de marcaj la patru goluri, în ciuda faptului că avea doi eliminați. A marcat Năstăsie, care a reluat în poartă din 8 metri.

Ca și cum nu era suficient, argeșenii au marcat pentru scorul de 0-5 în minutul 67, prin Grecu, care face și el dubla.

Gazdele înscriu golul de onoare în min. 88 prin Dănăricu. Inițial balonul șutat de acesta din șase metri a fost respins în bara laterală, mingea s-a plimbat pe linia porții pe care a depășit-o la un moment dat și a fost validat golul. 

Scor final Pandurii - FC Argeș 1-5.

Vizualizări: 4,617

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: